Zagrepčanke ove jeseni podižu trend poderanih traperica na novu razinu

Foto: Luka Šangulin/Index

IAKO su hladniji dani stigli, ljubiteljice mode ne odustaju od trenda koji je donedavno bio rezerviran za toplije vrijeme. Riječ je o poderanim trapericama koje i dalje uvjerljivo vladaju zagrebačkim ulicama.

Ljubav prema ovom komadu traje već nekoliko sezona a, iako su na početku dočekane s neodobravanjem mnogih, poderane traperice sada su se zavukle u ormare gotovo svih trendsetera.

Kada su u pitanju ženski modeli, dolaze u obliku mom fit traperica, boyfriend modela ili pak mnogima omiljenog skinny kroja. Svoju popularnost mogu zahvaliti činjenici da uspješno spajaju odvažnost, ležernost i izazovnost, a zahvaljujući upečatljivom izgledu u trenu osvježavaju svaki outfit. Zato ne čudi što su omiljen jesenski komad brojnih Zagrepčanki.

Svakodnevne, casual kombinacije izgledaju puno efektnije ako umjesto klasičnih traperica odaberete razderane modele, a ako vam hladnoća ne smeta idealan odabir su, definitivno, ekstremno podrapane traperice.

Ako ih poput ove djevojke sa špice kombinirate uz majicu s kapuljačom i tenisicama u metalik nijansama, svom outfitu ćete dati i dašak sportske elegancije.

Nešto širi kroj ovakvih hlača odlično pristaje visokim djevojkama, osobito ako je riječ o modelu visokog struka. U kombinaciji s basic majicom te sakoom i klasičnom torbom dobit ćete idealan stajling za svaki dan.

Sličnu kombinaciju odabrala je još jedna dama sa zagrebačke špice te je tako potvrdila kako su poderane traperice omiljen (jesenski) trend.

No, ako ste pomislili da ovakve hlače pristaju isključivo ljubiteljicama sportskog stila, prevarili ste se. Odaberete li uski model koji prati liniju tijela te ga kombinirate uz štikle i elegantnu košulju, dobit ćete ženstven stajling. Osim što takve kombinacije možete nositi u dnevnim prilikama, u njima ćete odlično izgledati i tijekom noćnih izlazaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.