Zgodna dama u neobičnim trapezicama ukrala sve poglede na zagrebačkoj špici

Foto: Luka Šangulin/Index

JESEN je tu, a to potvrđuju i odjevne kombinacije brojnih Zagrepčanki. Osim jednostavne i chic kombinacije koja je preplavila ulice, a koja vam dopušta da još uvijek nosite omiljene ljetne haljine, omiljeni jesenski outfiti uključuju trapez-hlače.

One su opasna konkurencija obožavanom skinny modelu. No njihova popularnost nikoga ne čudi. Bilo je samo pitanje trenutka kada će se odjevni komad koji je obilježio modu sedamdesetih ponovno vratiti na velika vrata. Naime, nema tog modela traperica koji će vizualno suziti vaše noge i izdužiti ih kao trapezice. Mogu se kombinirati uz sve, a jednako dobro izgledaju i na štikle i na ravnu obuću. 

Ipak, s njima treba biti posebno oprezan. Model koji ne odgovara vašoj liniji tijela mogao bi vas vizualno skratiti, što vjerojatno nije efekt koji želite postići. 

Kako izgleda dobro odabran model trapez-hlača uspješno je prezentirala ova zgodna dama sa špice.

Visoki struk naglasio je njenu vitku liniju, a zanimljiv prorez na hlačama dodatno je vizualno izdužio noge. Zahvaljujući njemu ni cipele za koje se odlučite neće proći neprimjetno, a ova dama odabrala je planetarno popularne tenisice i tako pokazala da se trapez-hlače odlično uklapaju i u svakodnevne kombinacije.

Basic majica te klasična kožna jakna uklopile su se u ovu priču, a dozu elegancije dali su modni dodaci u crnoj i zlatnoj boji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.