Zimski beauty rituali Bojane Gregorić

Foto: Promo

JEDNA od naših najljepših glumica otkrila je tajne svog besprijekornog izgleda.

1. Što čini vašu svakodnevnu beauty rutinu?

Dobra krema od presudne je važnosti, obzirom na moju vrstu posla koja podrazumijeva teški make-up. Rutina se sastoji od tonika za  čišćenje lica te kreme. Privatno sam gotovo uvijek bez make-upa, eventualno malo sjajila na ustima i znam nanijeti rumenilo u nježnoj nijansi, za dojam svježine.
 
2. Koristite li koji homemade beauty trik?
 
Najčešće od homemade trikova koristim maske za kosu. Radim ih od maslinovog i bademovog ulja, s par kapi limunovog soka i jednim žumanjkom. Imam tanku i osjetljivu kosu pa ju ovom maskom jednom tjedno jačam zbog čestog feniranja.
 
 
3. Kako se rješavate tragova umora s lica?
 
Imam osjećaj da to sve teže ide, hahaha... Nema ništa učinkovitije od sna, puno tekućine i dobrog make-upa koji će prikriti nedostatke. Moram priznati da nisam još otkrila neki čudotvorni preparat...
 
4. Koji je najbolji anti-age savjet koji primjenjujete?
 
Isprobala sam Med contour multipower u jednom zagrebačkoj klinici. To je kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije koja pruža dubinsko regeneriranje kolagena. Tretman se radi na području lica, vrata i dekoltea, a potrebna su minimalno 3 da bi rezultati bili vidljivi. Ja sam uistinu zadovoljna.
 
 
5. Koja tri proizvoda su sastavni dio svakog vašeg makeup-a?
 
Tu svakako spadaju ten, maskara i rumenilo. Dobar make-up najviše ovisi o dobroj podlozi. Lijepo nanesen ten i korigirane nepravilnosti na koži već su 70% posla. Osobno više volim decentniju šminku; odnosno kada su naglašene oči, ruž biram svijetle nijanse, i obrnuto, ako je jači ruž oči su decentno konturirane.
 
6. Koje mirisne note odabirete za hladniji dio godine? 
 
Volim postojane mirise koji će me pratiti kroz dan, a ne da ishlape već nakon pola sata. Zimski period primjereniji je jačim, postojanim mirisima.Otkrila sam Manila Grace koji se poput duge mijenja tijekom dana, od zanimljivo toplih tonova na početku kada ga nanesete, do nježnih slatkih tonova koje oslobađa ovisno, naravno, i o svakoj vrsti kože, i po tome je zbilja poseban...
 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.