Ako često kuhate tjesteninu, ovaj mali dodatak će vam olakšati život

Foto: brainstream.de/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO volite jesti tjesteninu i često je kuhate kod kuće, a povremeno vam se dogodi da ju prekuhate, došli ste na pravo mjesto. Otkrili smo fora mali kuhinjski dodatak koji svira kada je tjestenina gotova - Al Dente.

Al Dente je pametni mjerač vremena za tjesteninu marke Brainstream. Korištenje ovog mjerača je i više nego jednostavno - Al Dente se stavi u kipuću vodu zajedno s tjesteninom i samo treba pričekati da zasvira. Odnosno treba pričekati pravu melodiju:

  • That's Amore - za tjesteninu kojoj je potrebno tri minute
  • The Godfather melodija - za tjesteninu kojoj je potrebno sedam minuta
  • Tarantella Napoletana - za tjesteninu kojoj je potrebno devet minuta
  • Zbor Va, pensiero - za tjesteninu kojoj je potrebno 11 minuta

Ima integrirani senzor temperature i mjerač vremena

Al Dente u sebi ima integrirani senzor temperature i mjerač vremena koji pokreću generator melodija u ovom malom gangsteru. Kada je tjestenina al dente, on pušta zabavne pjesme. Kako to izgleda u praksi pogledajte u videu ispod koji do sada broji 9.4 milijuna pregleda i mnoštvo komentara. 

@samanthabam14 This is "Al Dente" say goodnye to burning fingers and tneowing pasta at your walls. #amazonfinds #italian #pasta #aldente ♬ original sound - Samantha Bammesberge

"Dakle, ne moram više bacati svoju tjesteninu na zid?", "Samo probajte komadić tjestenine, tako se testira", "Ime mu je Dente, Al Dente", "Ugradili su Nokiju u njega", "Gdje ga mogu kupiti?", "Ovo je odlično", "Treba mi", "Želim ga", "Ovo je tako kul", "Genijalno", "Baš je sladak", "Čekaj, volim ga", neki su od komentara. 

Al Dente se može pronaći na Amazonu, eBayu i na službenoj stranici. Redovna cijena mu je 25.99 eura (195.83 kn), a dolazi u crvenoj boji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.