Ale-Hop trgovina stigla je i u Zagreb. Evo što se tamo može pronaći

Foto/Video: Ena Dragičević/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ALE-HOP je španjolski maloprodajni brend koji je osnovao Vicente Grimalt. On je svoje poslovno putovanje započeo još 1968. godine kroz uličnu prodaju proizvoda tipičnih za njegov rodni grad - Alicante. 1990. osnovao je tvrtku posvećenu veleprodaji i 2001. otvorio prvu Ale-Hop trgovinu u Valenciji.  

Ale-Hop trgovine mogu se naći u zemljama poput Španjolske, Portugala i Italije, a prisutan je i u Hrvatskoj. Sada su pak prije koji tjedan otvorili i prvu trgovinu u Zagrebu, u Arena Centru, nakon što su već otvorili trgovine u Puli, Splitu i Zadru. 

 

Ova trgovina prepoznatljiva je po kravi koja će vas dočekati na samom ulazu, a ponuda je raznolika. Tako se na policama mogu naći igračke, čarape, razno razni gadgeti, četke, masažeri, torbe, nakit, ukrasi, posuđe, bilježnice i mnogi drugi artikli razigranog dizajna.

S obzirom na to da nam je ova trgovina posljednjih dana doslovno preplavila TikTok feed, odlučili smo je posjetiti da i sami vidimo što sve nudi. Rekli bismo da su dobra destinacija za pronaći poklon nekome, a ako ništa ne pronađete, obilazak će vas sigurno oraspoložiti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.