Dečko je svojoj djevojci izradio posebnu dršku za čašu. Ljudi pišu: Revolucionarno

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VIŠEKRATNE čaše za vodu još su uvijek pravi hit, a mnogi traže načine da ih učine još funkcionalnijima. U ovom slučaju nije riječ o modnom dodatku za estetsku personalizaciju čaše, već o nečem puno funkcionalnijem. Tiktokerica Carmela (@carmelaandthebeast) podijelila je video svojeg dečka inženjera koji izrađuje prilagođenu dršku za čašu kako bi u njega stavila svoj balzam za usne.

"Mora ovo patentirati"

"Stalno se šalimo kako mi balzam za usne sklizne s noćnog stolića i završi u smeću. Također, uvijek bih gubila balzame za usne na poslu jer su džepovi na mojoj radnoj uniformi maleni", rekla je Carmela za People. Kad je njezin dečko primijetio da se drška može ukloniti, odlučio je prilagoditi je tako da može držati balzam za usne.

@carmelaandthebeast engineer boyfriends come in handy 🤓 #simplemoderngirl #stanleygirl #3dprintinglife ♬ Nelly Just A Dream - 🆃🅷🅴_🆁🅰🅽🅳🅾🅼_🅳🅾🆂🅴

"Možeš li pokazati završeni proizvod? Želim ga vidjeti", "Želimo vidjeti dovršeni proizvod", "Poslala sam ovo svom mužu inženjeru koji mi nikad nije dizajnirao ništa", "Revolucionarno". "Mora ovo patentirati", "Curo, voli te", "Obogatit će se" neki su od komentara ispod videa.

Iznenadile ih pozitivne reakcije

Carmela je poslušala svoju publiku i pokazala dovršeni proizvod. U drugom videu je demonstrirala korištenje čaše s novom ručkom te pokazala kako doista obavlja svoju funkciju držanja balzama za usne na mjestu.

@carmelaandthebeast Replying to @rosiepeachhwe now have teal in chapstick holder 🩵 what other colors and lip balms would you like to see? @Burt’s Bees #3dprinting #stanleygirl #simplemodern #lipbalmholder #engineerboyfriend ♬ original sound - 2000spophits🔥
@carmelaandthebeast Replying to @arie__m just a little ASMR for you. do you think the chapstick holder passed the shake test ? 🩵 #lipbalmholder #simplemodern #3dprinting #chappiegrappie ♬ original sound - Carmela

"Baš sam vidjela reklamu za sličnu dršku. Ima držač za balzam i ključeve", "Dvije stvari bez kojih ne mogu živjeti", "Je li dizajnirao i za Stanley?", "Mogu li ovo kupiti?" neki su od komentara. I Burt's Bees čije balzame Carmela voli koristiti ostavio je svoj komentar: "Ovo je sve."

Carmela je izjavila i kako nisu očekivali da će video postati viralan. Zbog visokog interesa i poticanja pratitelja, odlučili su i početi s prodajom drški. Carmela je u komentarima na TikToku napomenula kako pristaju i popularnim čašama Stanley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.