Dvije Zagrepčanke istaknule su se svojim outfitima sa špice. Našli smo slične komade

Foto: Marin Tironi/INDEX/aboutyou.hr/farfetch.com/aspiga.com/zara.com/mango.com/guess.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOV fotograf prošlog je tjedna uhvatio odlične odjevne kombinacije na ulicama Zagreba, a nama se najviše svidjela modna priča ovih prijateljica. 

Prva djevojka uparila je dugačak kaput kariranog uzorka s kaubojskim čizmama i crnom šiltericom, a druga je odlučila jesensko sivilo razbiti bojama - zelenom i crvenom.

Nama su se obje modne kombinacije podjednako svidjele pa smo pretražili internetske trgovine u potrazi za istim ili sličnim komadima. 

Prvi outfit

Karirani kaput je definitivno zvijezda ovog outfita te jedan takav efektni komad može podići cijelu kombinaciju. Pronašli smo sličan model kaputa i čizmi, ali istu šiltericu kakvu nosi.  

Evo koje smo slične ili iste komade pronašli:

  • Vero Moda prijelazni kaput Remington, cijena mu je snižena i iznosi 377.30 kn (50.08 €)
  • Dsquared ICON kapa, 791 kn (105 €)
  • Aspiga Camilla kaubojske čizme, 1800 kn (239.47 €)

2. Outfit

Druga modna kombinacija vrti se oko zelenog sakoa, crvene dolčevite i torbe bordo boje. Ostatak odjevne kombinacije je crn, tako da je sva pažnja na bojama koje se lijepo nadopunjuju. 

Evo koje smo slične komade pronašli:

  • Zara dugi strukturirani blejzer, 499.90 kn (66.35 €)
  • Mango dolčevita, 169.90 kn (22.55 €)
  • Guess Cessily prošivena torba, 1017 kn (135 €) 

Pročitajte više