Još jedan krug prodaje: Evo koji su Yeezy modeli od sada dostupni za kupnju

Foto: klekt.com/footshop.com/snipes.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je u pitanju Yeezy Boost 350 model, samo se nekoliko ključnih boja tenisica spominje s jednakim poštovanjem kao adidas Yeezy Boost 350 Zebra, a upravo je jednu varijaciju adidas vratio s novom rasprodajom zaliha. 

Tako su od jučer, 23. kolovoza, do 29. kolovoza u aplikaciji i kod odabranih trgovaca, između ostalih, dostupni sljedeći modeli za kupnju: Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint, Yeezy Boost 350 V2 Slate, Yeezy Slide u Granite boji i bijele Yeezy Boost 700 V2 i YZY QNTM tenisice, prenosi Highsnobiety. Također, na adidasovoj stranici piše da datum dostupnosti pojedinih modela može varirati od tržišta do tržišta. 

Od gore navedenih modela najviše pažnje privukao je Yeezy Boost 350 Blue Tint, koji je vrlo blizu Zebra modela te se vjeruje da će brzo planuti. 

Adidas postupno u prodaju pušta preostale zalihe, kada se rasprodaju, to je to

Adidas postupno pušta u prodaju preostale zalihe Yeezy modela, a sada, kada se prodaju posljednji modeli, mnogi su pohitali kupiti svoj primjerak po maloprodajnim adidasovim cijenama pa se tenisice vrlo brzo rasprodaju po lansiranju. 

Neki obožavatelji bili su zabrinuti da adidasova Yeezy rasprodaja završava 16. kolovoza jer nije bilo nikakvih ažuriranja gotovo tjedan dana od posljednje prodaje, ali, na njihovu sreću, postoji još najmanje jedna adidas Yeezy prodaja prije kraja mjeseca. Lako moguće da adidas ubaci i još koji model. 

Gorespomenuti Yeezy modeli mogu se kupiti u adidasovoj online trgovini, u CONFIRMED aplikaciji (samo odabrana tržišta) i kod odabranih trgovaca.

Na našem tržištu to je za sada Snipes online trgovina, koja nije dobila Blue Tint model, ali su stigli Slate i još neki modeli, te Footshop, koji isto još nije dobio Blue Tint, ali su stigle Yeezy Slides, Slate tenisice, Yeezy 700 V2, kao i još neki modeli. Nadamo se da će se uskoro pojaviti Blue Tint i kod ovih trgovaca. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.