KitchenAid izbacio niz prekrasnih lonaca od lijevanog željeza. Pogledajte fotke

Foto: amazon.com/hartsofstur.com/myer.com.au

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KITCHENAID, legendarni brend koji stoji iza prekrasnih i funkcionalnih samostojećih miksera, lansirao je potpuno novu kolekciju od lijevanog željeza u koju je teško ne zaljubiti se. Prekrasna nova linija sadrži šik boje i dostupna je u različitim veličinama.

Lonci s poklopcem su tako dostupni i u KitchenAid kultnoj Empire crvenoj, Onyx crnoj i badem krem ​​boji kako bi nadopunili svaki kuhinjski dekor. Okrugli lonac, koji je dostupan u veličinama od 22 cm (3.3 l) i 26 cm (5.2 l), također je dostupan u prekrasnoj pastelno zelenoj nijansi nazvanoj Pistachio i nježno ružičastoj boji nazvanoj Dried Rose.

Prekrasne boje

Lonci su izrađeni od visokokvalitetnog emajliranog lijevanog željeza, koje je poznato po sposobnosti da izuzetno dobro drži toplinu, bez obzira na vrstu izvora topline koji koristite. Prikladni su za korištenje na svim vrstama ploča za kuhanje, uključujući indukciju, i sigurni za pećnicu do 260°C. Idealni su za pečenje, prženje, sporo kuhanje i dugo pirjanje.

Svaki lonac dizajniran je s elegantnim detaljima kao što je ručka poklopca od nehrđajućeg čelika, kao i ergonomske ručke za sigurno držanje i jednostavan transport od kuhinje do stola. No Good Housekeeping piše da su testirali jedan lonac i primijetili da se ručke prilično zagrijavaju kada se koriste na ploči za kuhanje, pa valja upotrijebiti kuhinjsku krpu ili držač za lonce prilikom baratanja.

Tri veličine

Nova kolekcija od lijevanog željeza dostupna je u tri veličine:

  • okrugli lonac od lijevanog željeza s poklopcem, 22 cm - 3.3 l, 186.55 eura 
  • okrugli lonac od lijevanog željeza s poklopcem, 26 cm - 5.2 l, 233.19 eura
  • okrugli lonac od lijevanog željeza s poklopcem, 30 cm - 5.6 l, 256.51 eura

Kompletnu novu liniju možete vidjeti u online trgovini Harts of Stur koja šalje i k nama (no valja imati na umu trošak poreza i carine za narudžbe iznad 150 eura). Linija će biti dostupna za kupnju od ovog mjeseca, možete se predbilježiti na dobivanje e-mail obavijesti.

Pročitajte više