Lijepo uređen stan od 50 kvadrata u Zagrebu prodaje se za 160.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao lijepo uređen stan na Maksimiru, Svetice, od 50 kvadrata koji se prodaje za 160.000 eura.

Stan je potpuno renoviran, a nalazi se na petom katu zgrade, od sveukupno pet katova. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe spojene s blagovaonicom i potpuno opremljenom kuhinjom, radne sobe, prostrane spavaće sobe te kupaonice s tuš kabinom.

Prodaje se potpuno namješten

Stan se prodaje potpuno namješten.Obiluje prirodnim svjetlom zbog orijentacije prema istoku i prozora u svakoj prostoriji. Nekretnina se nalazi na izuzetnoj lokaciji, s par koraka do autobusne i tramvajske stanice. U blizini su i škole, vrtići, fakulteti, trgovine te bolnica, što čini ovu lokaciju izuzetno praktičnom i pogodnom za svakodnevni život.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže.

Index Oglasi

Pročitajte više