Ovi kuhinjski dodaci viralni su na TikToku. Moramo priznati da ih želimo sve

Foto: Shutterstock/Promo/amazon.de/amazon.co.uk/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA TIKTOKU znamo naći zaista svašta, od zabavnih videa pa do korisnih hackova i preporuka proizvoda. Posljednje što smo našli na toj popularnoj platformi su korisni kuhinjski gadgeti koji olakšavaju pripremu hrane ili pranje suđa, a čini nam se da ih koriste svi na TikToku.

Evo koji su nam se posebno svidjeli:

Dozator ulja

@caileeeats Replying to @dorifx Amazon storefront on my kitchen favorites list 🫶🏻 thank me later. #amazonfinds #amazonmusthaves #oliveoildispenser #amazon #amazonfavorites ♬ original sound - Cailee Fischer

Ova boca za ulje izuzetno je praktična, a osim toga izgleda elegantno. Ima integriranu pumpu za doziranje i uklonjivu mjernu posudu. Njome se može mjeriti točno koliko ulja/tekućine trebate. Osim za ulje može se koristiti i za druge tekućine po izboru, kao primjerice za ocat, dresing, umake i sokove. 

Boca za ulje s dozatorom ulja s pumpicom i mjernom posudom, bez BPA (staklo, 250 ml), 103.90 kuna (13.79 €)

Jednostavno se pere i održava, a može se prati i u perilici posuđa. Našli smo je na njemačkom Amazonu po cijeni od 103.90 kuna (13.79 eura).


Rezač ananasa

@colleen

had to share this cool kitchen gadget with you guys!

♬ original sound - Colleen Ballinger

Ako volite jesti ananas, ali nema vam ništa mrskije nego ga guliti i rezati, onda je ovaj kul kuhinjski gadget za vas. Radi se o rezaču ananasa od nehrđajućeg čelika koji se vrlo jednostavno koristi, kao što se može vidjeti u TikTok videu - dovoljno je odrezati donje dijelove ananasa, "ubosti" ovaj rezač i nekoliko puta ga zavrtjeti. Kada ga se izvuče, dobije se narezani ananas. 

Newness rezač ananasa109.17 kuna (14.49 €)

Našli smo ga na njemačkom Amazonu po cijeni od 109.17 kuna (14.49 eura).


Prijenosni i USB-punjivi mali blender za shakeove i smoothieje

@toponlinefinds Cool Amazon must have! ✨ #amazon #kitchen #learnontiktok #howto #college #lifehacks #kitchengadget #collegehacks #gymlife #amazonfinds #tiktokpartner ♬ Will You Remember Me? - pcam

Ovaj prijenosni i USB-punjivi mali blender za shakeove i smoothieje odličan je gadget za sve ljubitelje navedenih napitaka. Može ga se ponijeti u torbi za brzi smoothie na poslu (faksu) ili za npr. pripremu proteinskog shakea nakon vježbanja u teretani. 

Praktičan je, lagan i prenosiv, a dovoljno moćan da zdrobi led, smrznuto voće, povrće, sjemenke i slično pri 22.000 okretaja u minuti. Uz njega dolazi i silikonska posuda za led.

Osim toga je tih, ima manje dijelova, što znači manje pranja, a može se prati i u perilici posuđa. Može se koristiti i za pripremu dječje hrane, svježih sokova, shakeova i smoothieja, kave, pesto umaka, marinade, preljeva za salate itd. 

PopBabies prijenosni USB-punjivi mali blender, 301.30 kuna (39.99 €)

Našli smo ga na njemačkom Amazonu po cijeni od 301.30 kuna (39.99 eura).


Icebreaker pop

@heymystee the iced matcha latte is coming i promise #icedmatchalatte #matchalover #matchalatte #icedlatte #icecubetray #icebreakersicecubes #amazonfinds #amazonmusthaves #amazonprime #postgradlife #postgraddiaries ♬ original sound - Mystee

Icebreaker pop eliminira standardne posude za kockice leda i svojim dizajnom štedi prostor i omogućuje jednostavno posluživanje bez dodirivanja leda rukama. Njime se može dobiti 18 velikih kockica leda, a valja napomenuti da je hermetički zatvoren pa led neće poprimiti neugodne mirise iz zamrzivača. 

Icebreaker pop, 260 kn (37.14 €)

Izrađen je od gume i plastike za hranu bez BPA-a i 100% je netoksičan. Uz njega možete rashladiti bilo koje od svojih omiljenih pića, a našli smo ga u internetskoj trgovini sve.hr po cijeni od 260 kuna (37.14 eura)


Spiralni rezač za povrće

@blogilates Here’s how I make my #zoodles! #learnfromme #bakingrecipe #keto #ketodiet #ketolifestyle #weightloss #weightlossjourney #easyrecipe #lowcarbdiet ♬ original sound - cassey

Spiralni rezač za izradu trakica i špageta od voća i povrća je koristan kuhinjski dodatak, a mi smo našli dvije opcije. Prvi je šiljilo za rezance s tri nastavka koji možete koristiti za razno voće i povrće. Našli smo ga u trgovini sve.hr po cijeni od 90 kuna (12.86 eura).

Šiljilo za rezance s 3 nastavka90 kn (12.86 €)

Druga opcija koja nam se čini jako praktičnom za sve one koji vole ponijeti svoj ručak sa sobom je ova prijenosna posuda za salatu s ugrađenim spiralizatorom, priborom za jelo i dva spremnika za dresing, začine ili dodatke. Isto smo je našli u trgovini sve.hr, po cijeni od 120 kuna (17.14 eura).

Spiralizator To Go120 kn (17.14 €)

Dodatak za sudoper za ispiranje čaša

@vinarchgroup Faucet glass rinser for kitchen sinks #kitchen #kitchensink #household #multifuntion #lovekitchen #learnontiktok ♬ Come On Sexy Girl(Ya Ya Ya) - 初梦

Ovo je zaista koristan dodatak za ispiranje čaša, koji se instalira na sudoper. Čašom se pritisne glava za čišćenje koja potom iz više smjerova ispusti jak mlaz vode. Njom se mogu prati dječje bočice, vinske čaše, putne šalice i slično. 

Dodatak za sudoper za ispiranje čaša, 369.11 kn (48.99 €)

Našli smo ga na njemačkom Amazonu po cijeni od 369.11 kuna (48.99 eura).

Pročitajte više