Noćne vožnje kajakom na jezeru Bled su iskustvo koje će vas ostaviti bez daha

Foto: Shutterstock/booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLED, slikovito jezero smješteno u idiličnom slovenskom krajoliku, već godinama privlači turiste koji žele doživjeti prirodnu ljepotu i opuštajuću atmosferu. No, ono što čini posjet ovom bajkovitom mjestu još posebnijim su noćne vožnje kajakom. Ova izuzetno atraktivna aktivnost pruža posjetiteljima priliku da Bled dožive na potpuno nov i magičan način.

Noćne vožnje kajakom po jezeru Bled omogućuju vam da doživite ovu slikovitu destinaciju u posebnom svjetlu. Umjesto da istražujete obalu tijekom dana, kada jezero sja pod suncem, noću se otvara potpuno drugačija perspektiva. Svjetla obale, osvijetljeni dvorac na stijeni i bljesak vode stvaraju prizor koji će vam zauvijek ostati u pamćenju.

@pr1motours Ready for an #unique #experience ?🌓💙 #ClearKayakBled #ClearKayak #Bled #LakeBled #lakebledslovenia #bledlake #slovenia #slovenija #fyp #travel #kayaking ♬ Ruby Sparks (Slowed) - Monét Ngo

Noćne vožnje kajakom ne pružaju samo estetski doživljaj, već i osjećaj mira i tišine. Doživite čar klizanja nad jezerom na prozirnom kajaku koji vam omogućuje da zavirite u kristalno čistu vodu. Ovo je vrijeme kada se možete potpuno povezati s prirodom i okolinom, udaljeni od svakodnevnog stresa i buke.

Noćna tura, uključuje rasvjetu/svjetla ispod kajaka (točno vrijeme početka ovisi o dobu (zalasku sunca) u godini. Više informacija o turi možete pronaći ovdje.

@pr1motours Mysteries of Lake Bled, Slovenia 🇸🇮 #clearkayakbled #clearkayak #bled #lakebled #bledslovenia #interrail #slovenia #slovenijatiktok #viral #typ ♬ snowfall - Øneheart & reidenshi

Preporuka smještaja

Ako se odlučite na ovu avanturu, u nastavku vam donosimo preporuku smještaja. Rikli Balance Hotel - Sava Hotels & Resorts smješten je u srcu Bleda na povišenom položaju s panoramskim pogledom na jezero, njegov dvorac i Julijske Alpe. Ima moderan spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenima. Sve sobe u hotelu su klimatizirane i imaju balkon.

Wellness centar Živa također nudi saune, hidromasažne kade i širok izbor wellness tretmana, dostupnih uz nadoplatu. Obližnji planinski potoci pogodni su za vožnju kanuom i ribolov.

Cijena noćenja uz uključeni doručak, za dvije osobe u ovom hotelu je 250 € (1883.63 kn). Više informacija možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više