"Kupila bih ga opet": Ova smjesa za čišćenje hit je na Amazonu

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste ikad pokušali očistiti tipkovnicu ili teško dostupna mjesta u automobilu, znate koliko to problematično može biti. Na tržištu postoje brojni proizvodi koji vam u tome mogu pomoći, a jedan od jednostavnijih je ljepljiva smjesa koja nalikuje na hibrid gela i plastelina, a koja za vas "hvata" sva teže dostupna mjesta.

Odličan za različite površine

Ovaj se proizvod može koristiti za uklanjanje prašine i manjih komadića smeća poput dlaka ili mrvica. Može se koristiti za male praznine na ventilacijskim otvorima, volanu, za tipkovnice, slušalice, zvučnike i slično.

@fermont_a Freshening-up my car and making it fun #cleantok #cleanmycar #organize #cleaningputty ♬ Fast Car (Radio Edit) - Blue Jeans

Korištenje je jednostavno. Samo trebate lagano pritisnuti gel na površinu i polako ga povući kako bi izvukao svu prljavštinu. Čistač možete iskoristiti nekoliko puta, odnosno sve dok ne potamni, a tad će i prestati biti ljepljiv.

@sarah.colussi Viral Amazon Product Available in Canada!! This cleaning putty is SO fun to use! #amazon #viralamazonproducts #amazoncanada #amazonfinds #amazonmusthaves #carmusthaves #cleaningtiktok #cleaningputty #carputty #cleanmycarwithme #viralproducts ♬ original sound - Sarah Colussi

Gel ima diskretan miris lavande, podnošljiv je za kožu, no pazite da ga držite podalje od djece i kućnih ljubimaca jer nije jestiv. Površina na kojoj koristite gel mora biti vodootporna, inače će se gel za nju zalijepiti.

Ovaj gel ima ocjenu 4 na njemačkom Amazonu, a ocijenilo ga je preko 9700 korisnika: "Idealan je za čišćenje automobila", "Idealan za kuteve", "Primarno ga koristim za tipkovnicu, miš i monitor", "Lijepo miriše i jednostavan je za korištenje", "Kupila bih ga opet".

Gel za čišćenje, Amazon, cijena na sniženju je 8.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.