Ove modne kombinacije sa zagrebačke špice ukrale su svu pažnju

Foto: Luka Šangulin/INDEX/answear.hr/mango.com/michaelkors.global/prada.com/zalando.hr/gomez.hr/ aboutyou.hr/stradivarius.com/klekt.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOV fotograf prošlog je tjedna uhvatio odlične odjevne kombinacije na ulicama Zagreba, a mi smo izdvojili svoje favorite.

Najviše su nam se svidjele tri kombinacije idealne za svaki dan, a sve karakterizira spoj zimskog kaputa i "it" komada obuće. U prvoj kombinaciji djevojka je odlično iskombinirala crni oversized kaput s popularnim Inuikii zimskim čizmicama. 

Drugi i treći outfiti sa špice su dobar pokazatelj da su kaput i tenisice odlična svakodnevna kombinacija u kojima nećete proći nezapaženo.

1. Spoj klasike i hit čizmica

Kada netko ima stila, onda to ovako izgleda. Uparivanje modnih detalja s cijelim outfitom je savršeno odrađeno i na tome skidamo kapu ovoj mladoj djevojci. 

Prva stvar koja nam je upala u oko kod ove modne priče je obuća. Radi se o hit čizmicama brenda Inuikii koje su ove sezone na listi želja mnogih. Kombinacija je smisleno povezana i vidi se da je promišljena, a opet djeluje ležerno. 

Kaput je isto jedna od zvijezda ovog outfita, a ovakav jedan crni klasični bi svatko trebao imati u svom ormaru.

Ako vas je inspirirao ovaj stil i poželjeli ste iste ili slične komade za sebe, evo koje smo pronašli:

  • Sličan oversized crni vuneni kaput pronašli smo u Mangu, cijena mu je 753.37 kn (99.99 €)
  • Iste Inuikii kožne čizme za snijeg našli smo u Answear trgovini, trenutno im je cijena snižena pa iznosi 1859 kn (246.73 €)
  • Sličnu Michael Kors torbu našli smo u njihovoj službenoj online trgovini, cijena Ginny Medium modela na sniženju je 1176 kn (155.77 €)

2. Izvrsne casual kombinacije

Ovo su druge dvije modne kombinacije na špici koje su nam zapele za oko, a radi se o odličnim svakodnevnim outfitima.

Zimski kaput i izvrstan par ležernih tenisica su idealan outfit u kojem možete raditi gotovo sve - obaviti svakodnevne poslove, otići na ručak ili kavu, nositi ih na nekakvom ležernom izlasku i sl. 

Dečko je upario bijele tenisice s bež kratkim kaputom, dok je ostatak outfita crn, a tu je i koristan zimski modni dodatak - klasične crne kožne rukavice. Djevojka je pak odlično iskombinirala popularne Nike tenisice s pletenom dugačkom haljinom i crnim kaputom te oversized šalom. 

Evo i par slika modnih detalja izbliza, a niže možete vidjeti slične ili iste komade koje smo našli u trgovinama. 

Evo koje smo slične komade našli:

  • Sličan kaput našli smo u Zalando trgovini, Hollister brenda, cijena mu je 969 kn (128.38 €)
  • Muške Prada tenisice našli smo na njihovoj službenoj stranici, cijena im je 5425 kn (720 €)
  • Slične crne kožne rukavice našli smo u Gomez trgovini, cijena na sniženju im je 623.20 kn (82.71 €)

  • Mango pletena haljina, cijena joj je 379 kn (50.30 €)
  • Sličnu prošivenu torbu našli smo u Stradivariusu, cijena joj je 99.90 kn (13.26 €)
  • Nike Dunk Low Retro Black White tenisice našli smo u Klekt trgovini, cijena im ide od 1273.33 kn (169 €)

Pročitajte više