Ovo su najprodavaniji muški parfemi. Pronašli smo ih na sniženju i do 50%

Foto: Shutterstock/Promo/notino.hr/sephora.fr/martimex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo poznate online trgovine te izdvojili najprodavanije muške parfeme. Nakon toga smo ih potražili na sniženju, a jedan smo našli snižen za čak 50%.

Većina ovih mirisa nedavno je završila na objavljenoj top listi najboljih muških parfema 2022. godine poznatog časopisa Vogue i to Dior Sauvage, Versace Eros te Bleu de Chanel. Što se tiče Hugo Boss parfema, na njihovoj top listi završila je druga verzija, a u našim parfumerijama koje smo pretražili najprodavanija je upravo ova Absolute. 

Calvin Klein One se pak istaknuo kao najprodavaniji muški miris u jednoj našoj online parfumeriji iako je zapravo unisex te ga vole nositi svi. 

1. Bleu de Chanel

Snižena cijena: 100 ml po cijeni od 1198 kn (159 €), Notino 

Bezvremenski, nekonvencionalan miris, nalazi se u zagonetnoj plavoj bočici. Radi se o aromatično-drvenom mirisu s notama jantara i mošusa.

Parfem je senzualan i elegantan. 


2. CK One

Snižena cijena: 200 ml po cijeni od 205 kn (27.21 €), Notino

Toaletna unisex voda Calvin Klein je svojevrsna personifikacija mladenačkog slobodnog uma, kreativnosti i jedinstvenosti. Ovaj parfem poručuje: "Budite to što jeste."

Radi se o svježem citrusnom mirisu, odličan je za svaki dan. 


3. Dior Sauvage

Snižena cijena: 100 ml po 649.85 kn (86.25 €), Sephora.fr

Radi se o novijoj, visokokoncentriranoj interpretaciji Sauvagea, u kojoj se spajaju svježina, tople orijentalne note i odvažna ljepota koja oživljava na koži.

Parfem je aromatičan, začinjen kapljicom sočne mandarine, tonka-graha te gorkim notama kojima dominira šrilankanska sandalovina. 


4. BOSS The Scent Absolute

Snižena cijena: 50 ml po cijeni od 332.90 kn (44.18 €), Notino

 

Orijentalno začinski miris kao stvoren za zavođenje. Radi se o bogatijem i intenzivnijem nasljedniku mirisa BOSS The Scent. 


5. Versace Eros Eau de Parfum

Snižena cijena: 50 ml po cijeni od 398.30 kn (52.86 €), Martimex

Ovaj miris u sebi sadrži kontrast između izuzetno citrusnog i izuzetno nježnog. Oplemenjuje ga dubina drvenastih nota cedra, vetivera i pačulija, naglašeno talijanskim limunom i mandarinom te oživljeno jedinstvenom notom kandirane jabuke.

U završnim notama sadrži vaniliju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.