Ovoga vikenda u Zagrebu posjetite buvljak Dronjak. Evo detalja

Foto: Buvljak by Dronjak

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE subote, 8. lipnja od 10 do 16 sati, održava se buvljak Dronjak u dvorištu Ilice 73 (preko puta Britanca). Na ovom buvljaku posjetitelje će dočekati više od 35 izlagača s vintage odjevnim komadima i unikatnim rukotvorinama. 

"Uz raznovrstan asortiman second hand i vintage odjeće i obuće te rukotvorina domaćih dizajnera, u Kleti možete popiti kavu ili sok, posunčati se ili odmoriti u hladu i uživati u veselom druženju u centru grada", poručuju organizatori.

Više informacija o novom Dronjak Buvljaku možete doznati na Facebooku ili Instagram profilu

Buvljak je pokrenut 2021. godine

Buvljak Dronjak pokrenut je 2021. godine, a iza projekta stoji obrtnica i učiteljica joge Sara Ivanović.

Sara nije znala što učiniti s odjećom koju više nije nosila, a bilo joj je žao baciti je. Tako je došla na ideju o pokretanju buvljaka na kojem će neželjeni komadi pronaći nove vlasnike. S vremenom se priča proširila pa Dronjak sa svakim novim izdanjem broji sve više štandova i raznovrsnog asortimana, kao i sve veći broj posjetitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.