Prodaje se vikendica u zelenilu blizu Zagreba za 85.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA Index Oglasima osvanuo je oglas za prodaju vikendice smještene u zelenilu Dubrave Samoborske, svega tri kilometra udaljene od centra Samobora i otprilike trideset kilometara od centra Zagreba.

Izgrađena je početkom 1970-ih

Vikendica je izgrađena početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća i smještena je u prekrasnoj prirodi s pogledima na brežuljke, gore i ruševine Starog grada Samobora. U neposrednoj blizini nalaze se obiteljske kuće, druge vikendice, šume i vinogradi.

Dvije velike terase od 25 kvadrata

Ovaj šarmantni objekt prostire se na 36 kvadratnih metara stambene površine, izgrađen na zemljištu od 561 kvadrata s uređenim vrtom koji uključuje voćnjak i cvjetnjak. Prizemlje, površine 18 kvadrata, sadrži blagovaonicu spojenu s kuhinjom te kupaonicu s tušem.

Kat iste površine ima predsoblje i sobu s balkonom veličine 6.6 kvadrata. Vikendica također ima dvije prostrane terase od po 25 kvadrata, spremište od četiri kvadrata i wc od dva kvadrata na gornjoj etaži.

U oglasu je istaknuto da se vikendica prodaje kompletno opremljena, funkcionalna i dobro održavana. Također, naglašeno je da su mnogi objekti u okolici, zahvaljujući razvijenoj infrastrukturi koja uključuje struju, gradski vodovod, optički internet i blizinu autobusne stanice, pretvoreni u stalne stambene jedinice.

Oglas možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.