Prošetala je zagrebačkom špicom u kariranom kaputu i ukrala svu pozornost

Foto: Hana Kajari/Index/mangooutlet.com/optika-anda.com/zalando.hr/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UŠLI smo u sezonu kaputa, a oni znaju odlično zaokružiti modnu priču ili čak biti glavni komad i preuzeti fokus. Upravo je takva modna kombinacija koju je uslikala Indexova fotografkinja na zagrebačkoj špici. Radi se o kompletno crnom outfitu kojem karirani kaput daje dozu elegancije, tradicije i šarma. 

Karirano nikada neće izaći iz mode

Karirano je klasičan uzorak koji nikada neće izaći iz mode, pa se isplati imati jedan komad s tim uzorkom u ormaru. Kariranim komadom, u ovom slučaju kaputom, bez napora se doda dašak elegancije svakoj modnoj kombinaciji, što je malo teže postići tijekom hladnijih mjeseci, kada smo zabundani od glave do pete.

Kaput je uparila s crnom haljinom, gležnjačama, torbicom i predimenzioniranim sunčanim naočalama. Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili slične komade u slučaju da vas je ova modna kombinacija inspirirala. Niže smo izdvojili i nekoliko lijepih kaputa s uzorkom u slučaju da ste u potrazi.

Kaputi s uzorkom za dodavanje u garderobu

Pročitajte više