Prošetali smo zagrebačkom špicom. Evo kakvi kaputi dominiraju ove sezone

Foto: Hana Kajari/Index/zara.hr/asos.com/soliver.hr/answear.hr/zalando.hr/riverisland.com/pullandbear.com/essentiel-antwerp.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U HLADNIM zimskim danima kaputi postaju neizostavan dio svake garderobe. Prošetali smo zagrebačkom špicom kako bismo otkrili koji kaputi dominiraju ove sezone. Od crvenih do kariranih uzoraka, izdvojili smo one koji su privukli najviše pažnje te pronašli slične modele.

Crvena boja je hit ove zime

Odabir crvenog kaputa je hrabar potez, koji će privući pažnju gdje god da se pojavite. Djevojke s glavne fotografije su u koraku s trendovima jer je crvena boja apsolutni hit ove sezone.

  • Zara crveni kaput, 129 eura (971.95 kn)
  • ASOS Design kaput od mješavine vune od kepera u crvenoj boji, 65.31 eura (492.08 kn)

Karirani kaputi - vječni klasik

Karirani kaputi su klasičan i vječan modni izbor koji uvijek privlači pažnju svojim šarmantnim izgledom. Kaput s raznobojnim kvadratićima koji nosi ova djevojka pruža dinamičan izgled, a ostavlja dojam vintage ili britanskog stila.

  • s.Oliver karirani kaput s udjelom vune, 130.99 eura (986.94 kn)
  • Kaput Answear Lab, snižena cijena 52.99 eura (399.25 kn)

Krzneni detalji i krznene bundice

Kaputi s krznenim detaljima predstavljaju spoj elegancije, topline i luksuza. Krzno, bilo da je na ovratniku ili na rubu rukava, dodaje sofisticiranu notu svakom kaputu. Ovi kaputi nude ne samo funkcionalnost u hladnim danima već i estetski dojam koji odražava raskoš i stil. 

  • Taranko klasični kaput, snižena cijena 270 eura (2034.32 kn)
  • Sivi dugački kaput s ovratnikom od umjetnog krzna, 114.30 eura (861.19 kn)

  • Kaput od umjetnog krzna, 39.99 eura (301.30 kn)
  • Sivi kaput s dvorednim kopčanjem od umjetnog krzna, 595 € (4483.03 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.