Samsung Galaxy Ring navodno košta 449 eura

Foto: samsungmobilepress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je ranije ove godine predstavio Galaxy Ring, a sve detalje ćemo dobiti za par dana na Samsungovom događaju Unpacked. Prije događaja novo izvješće otkriva nove informacije o cijeni Galaxy Ringa.

Pametni prstenovi nisu jeftini uređaji za praćenje zdravlja. Na primjer prsten Oura, jedan od prvih koji je i dalje među najboljima na tržištu, počinje s cijenom od 329 eura. Prije nego što je Galaxy Ring lansiran, već se nagađalo o cijeni. U svibnju se šuškalo da bi mogla biti oko 325 eura, ali od tada nije bilo mnogo informacija.

Prema izvješću Dealabsa, početna cijena Galaxy Ringa u Francuskoj bit će 449 eura. Prsten će biti dostupan kupcima od 19. srpnja u 13 veličina i 3 boje, kako je ranije najavljeno.

Izvještaj ne ulazi u detalje o mogućoj pretplati za Galaxy Ring. Međutim, važno je napomenuti da brendovi poput Oure, Fitbita i Applea isto nude pretplate za svoje nosive uređaje.

Te pretplate često pružaju dodatne funkcije za praćenje zdravlja i detaljnije analize podataka. Trenutno nije poznato hoće li cijena Galaxy Ringa od 449 eura uključivati pretplatu na te dodatne usluge.

Samsung će u potpunosti predstaviti Galaxy Ring 10. srpnja na svom sljedećem događaju Unpacked, gdje će također biti predstavljeni novi sklopivi uređaji, satovi te možda i drugi proizvodi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.