Simone Biles lice je nove K18 kampanje. Ljudi pišu: Suradnja iz snova

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKA gimnastičarka Simone Biles novo je lice K18, brenda za njegu kose koji se ponosi pedantnim znanstvenim pristupom ljepoti. Biles je postala lice njihove Inner Strength kampanje uoči Olimpijskih igara, koje će se za nekoliko tjedana održati u Parizu.

Reakcije na suradnju mahom su pozitivne

Brend je partnerstvo objavio kroz društvene mreže. Najodlikovanija gimnastičarka svih vremena Biles će pokazati kako je nemoguće moguće svojom unaprijeđenom rutinom njege kose, koja promovira samoizražavanje bez žrtvovanja zdravlja kose.

"Sviđa mi se što imate ambasadoricu s ovako teksturiranom kosom", "Simone je apsolutno predivna, kraljica", "Suradnja iz snova", "Ovo je dobra suradnja", "Nevjerojatno", "Jedva čekam gledati Igre, sve najbolje", "Obožavam Simone", "Idi po zlato", neki su od komentara na objavu.

K18 ovime je sklopio partnerstvo i s Jasmine Johnson, dugogodišnjom frizerkom Simone Biles, a posebno će se fokusirati na njegu kovrčave kose. Najnovija kampanja brenda u kojoj sudjeluje Biles pratit će njezinu rutinu njege kose za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.