"Sjajan kuhinjski dodatak": Mnogi hvale ovaj dozator za palačinke i muffine

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com/slatkisvijet.com/sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNO kuhinjsko pomagalo posebno je popularno u zadnje vrijeme na TikToku, a riječ je o mjernoj posudi-dozatoru za tijesto za palačinke, vafle, muffine i drugo. Osim što se svi sastojci mogu pomiješati u ovoj posudi, iz nje se smjesa direktno može dozirati na tavu ili lim za pečenje. 

Videi koji prikazuju upotrebu ovakvih posuda-dozatora skupljaju tisuće pregleda. Neki tiktokeri tvrde da je ona must-have kuhinjski dodatak, dok drugi kažu da je upravo ona odgovorna za savršeno okrugle američke palačinke.

@yourstrulyxoxo4 Amazon Must Haves 🥞 #amazonfind #amazonmusthaves #pancakes #food #bakingtool #pancakedispenser ♬ La Brujita - Cumbias Para Bailar
@justataste My secret for PERFECTLY ROUND PANCAKES?! I've had this batter dispenser for years and absolutely love how it makes perfectly round pancakes of all sizes. #kitchenhacks #aworkofart #pancakehack #breakfasthack #amazonmusthaves #amazonfinds #amazonprime #kitchengadgets #breakfastchallenge ♬ This Is a Work of Art (Sketchin) - Matticulous

Osim za palačinke, idealne su za doziranje muffina

Osim za palačinke, posude se mogu koristiti i za pripremu muffina, što je prilično praktično jer se time izbjegava nered na limu za muffine. Naime, ako se smjesa zapeče, postaje nezgodna za uklanjanje, a prejakim ribanjem može doći do oštećenja lima.

@nataliejd25 #fyp #kitchengadget #gadget #batterdispenser #cupcakes #pancakes #IsThisAvailable ♬ Killing Me Slowly - BobbyGoAway & NEIMY
@jawmvshop Baking enthusiasts, talk about what your favorite baking tools are? 😍This batter dispenser helps me dispense✅Perfect amount every time ✅No mess ✅No waste.#titkokmademebuyit #fyp #foryou #kitchen #pancakes ♬ 原聲 - Jawmvshop

Ovu posudu-dozator našli smo u nekoliko trgovina

Ovaj dozator pronašli smo u nekoliko trgovina, kako u fizičkim kod nas tako i online.

Na njemačkom Amazonu dozator OXO ima ocjenu 4.3. "Odlično za doziranje i lako se čisti", "Jednostavno za korištenje, top je", "Odlično funkcionira za doziranje tekućeg i gustog tijesta, kao što su palačinke, vafli, krafne i slično", neke su od recenzija. 

OXO posuda, Amazon, 950 ml, 25.63 eura

Na Temuu smo također pronašli ovaj dozator i to po niskoj cijeni. Prema informacijama na stranici, cijena mu je snižena za 78%, pa stoga košta samo 4.85 eura. Dozator ima preko 95 tisuća recenzija s prosječnom ocjenom od 4.6. "Odlična stvar, radi sjajno", "Savršeno", Ovaj alat je izuzetno praktičan i sjajan kuhinjski dodatak", neki su od osvrta. 

Dispenzer za smjeru za palačinke, Temu, cijena na sniženju je 4.85 eura

Kod nas smo ga pronašli u trgovini Slatki svijet po cijeni od 13.15 eura. Ovdje je dozator za muffine i palačinke dostupan u sivoj, plavoj ili ružičastoj boji, a volumen posude je 900 ml. 

Dozator za tijesto, Slatki svijet, 900 ml, 13.15 eura

Uskoro će se dozator pojaviti i u trgovinama Sinsay, i to po vrlo pristupačnoj cijeni od 4.99 eura. Naime, tek je uvršten u ponudu u ovoj trgovini i može se aktivirati da se na mail dobije obavijest o dostupnosti. Kapacitet posude je isto 900 ml.

Posuda za doziranje, Sinsay, 900 ml, 4.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.