Slastičarna s američkim pitama u centru Zagreba nudi popust u siječnju

Foto: fridaypieshop.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAGREBAČKA gastro scena nudi za svakoga ponešto, a mi smo na Instagramu naišli na Friday Pie Shop, koji u svojoj ponudi ima pite američkog tipa za ljubitelje slatkoga. Na stranu pite koje zaista izgledaju privlačno, ono što nam je zapravo prvo privuklo pažnju je popust koji trenutno nude. 

Naime, odlučili su u siječnju sniziti cijene cijelih pita za 15%. "Sve naručene cijele pite dolaze uz -15% popusta, da nam siječanj svima bude ljepši i lakši", napisali su, između ostalog, u Instagram objavi. 

Domaća proizvodnja

Friday Pie Shop je slastičarna koja se nalazi u centru Zagreba, a pite se mogu naručiti putem web shopa, maila ili telefona. Pregledali smo ponudu na njihovoj internetskoj stranici i trenutno na popustu imaju slane i slatke pite. 

Sve pite imaju ljudska imena pa se tako može naći Billy Bob pita s porilukom i piletinom, Austin pita sa špinatom i slaninom, Marilyn pita od šumskog voća, Cindy pita od višanja, Nancy pita od čokolade i banane i druge. Ovim popustom obuhvaćene su tri slane pite i 12 slatkih pita.

Cijena slanih pita na popustu je 20.40 € (153.70 kn), a slatkih 27.20 € (204.94 kn) ili 28.90 € (217.75 kn), ovisno o vrsti pite. Ponudu možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.