Steam popusti završavaju danas. Evo kojih 6 naslova se isplati ugrabiti

Foto: Shutterstock/store.steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STEAM jesensko sniženje je pri kraju. Još nekoliko sati možete kupiti brojne naslove, a mi izdvajamo neke klasične i popularne, koje svaki gejmer treba imati u svojoj kolekciji, a koji su dostupni po posebno primamljivim cijenama.

Terraria

U ovoj 2D sandbox igri istražujete, gradite i preživljavate u svijetu punom čudovišta, magije i špilja, a na vama je kako ćete taj svijet oblikovati. Ova je ležerna igra trenutno dostupna po sniženoj cijeni od 4.87 eura (36.69 kn), a možete kupiti i četiri komada igre za 14.49 eura (109.17 kn) i razveseliti svoje prijatelje.

Terraria

Stardew Valley

Legendarna simulacija farme, Stardew Valley je jedna od najležernijih, ali i najrealnijih igara koje može zaigrati. U ulozi ste nezadovoljnog korporativnog radnika koji odlazi na farmu svojeg djeda i upoznaje blagodati života u malom mjestu, a doznat ćete i koliko vaši postupci imaju utjecaja na sve oko vas. Stardew Valley dostupan je po sniženoj cijeni od 11.19 eura (84.31 kn).

Stardew Valley

Hollow Knight

Jedna od najpoznatijih indie 2D igara svakako je Hollow Knight, a mnogi će reći da predstavlja ono najbolje od indie gejminga. Istražujte pećine, borite se s različitim stvorenjima i postanite prijatelji s kukcima. Snižena cijena je 7.39 eura (55.67 kn) za igru, a 11.49 eura (86.57 kn) za igru i soundtrack.

Hollow Knight
 

Crusader Kings III

Ova poznata srednjovjekovna strateška simulacija, u kojoj se borite za prestiž svoje kraljevske obitelji, također je snižena. Još samo nekoliko sati za nju ćete izdvojiti 24.99 eura (188.28 kn) ili 59.99 eura (451.99 kn) za Royal edition.

Crusader Kings III

Mortal Kombat I

Dobro poznati serijal borilačkih igara je također dostupan po sniženoj cijeni, a Mortal Kombat 1 je zapravo dvanaesta inačica i služi kao nastavak Mortal Kombata 12. Može se igrati i offline. Na Steamu je još danas dostupan po sniženoj cijeni od 48.99 eura (369.11 kn). Ako se želite počastiti premium verzijom po sniženoj cijeni, izdvojit ćete 66.49 eura (500.96 kn).

Mortal Kombat 1
 

Hogwarts Legacy

Ljubitelji Harry Potter serijala jako su se razveselili ovoj igri, no dolazi po relativno visokoj cijeni. Onima kojima je do sada bila previše skupa dobro će doći informacija da je sad snižena na 35.99 eura (271.16 kn) te konačno možete zakoračiti u svoju Hogwarts avanturu.

Hogwarts Legacy
 

Pročitajte više