Svom snagom pokušao je savinuti novi iPhone 15. Komentari su hit: Spasio je Apple

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO je youtuber JerryRigEverything testirao iPhone 15 Pro Max na istom testu izdržljivosti koji provodi i s drugim telefonima, a iako je isprva izgledalo obećavajuće, njegovo je testiranje pokazalo kritičnu grešku na telefonu. Naime, flagship je spektakularno podbacio kada je youtuber pritisnuo stražnje staklo telefona

Taj video izazvao je lavinu komentara i reakcija na internetu te su neki odlučili sami provjeriti navodnu krhkost novog iPhonea 15 Pro Max. Jedan od njih je tiktoker @loughh, koji je odlučio pokušati savinuti novi telefon svom snagom. TikTok video je do sada pregledan 5 milijuna puta.

Na početku videa izvadio je telefon iz maske i rekao: "Pitam se koliki će pritisak biti potreban da se telefon slomi." Potom se osvrnuo na svoju manju građu. "Što ako ga zapravo ne mogu slomiti", rekao je. Nakon toga može ga se vidjeti kako svom snagom pokušava saviti telefon te su mu se i drugi koji su bili s njim pridružili u pokušaju. 

@loughh Bending the iPhone 15 Pro Max #loughh #iphone #iphone15promax #iphone15 #iphone15pro ♬ original sound - 100T LOUGH

"Ovaj čovjek je spasio Apple"

Telefon se nije savinuo niti je stražnje staklo popucalo. "Očito nisam uspio slomiti ovaj telefon", rekao je na kraju i dodao da će pokušati naći nekog jakog poput bodybuildera da pokuša slomiti telefon. "Ova stvar je Thanos", rekao je referirajući se na iPhone 15 Pro Max. 

Komentari na video su hit. "Potvrđeno je da je JerryRigEverything najjači tip na internetu", "JerryRigEverything je prokleto snažan", "JerryRigEverything je naprosto prejak", "Ovaj čovjek je spasio Apple", "Sponzorirao iPhone", "Svejedno ću se i dalje držati svog iPhonea 14", "Konačno sada mogu na miru kupiti 15 Pro Max", "Zbog tebe sam ga kupio", "Apple ga je zasigurno platio za ovo", neki su od komentara. 

>> "Postaje jako vruć, do točke nelagode": Mnogi se žale da im se iPhone 15 pregrijava

Pročitajte više