U centru Zagreba otvorila se impresivna parfumerija i studio. Evo kako izgleda

Foto/Video: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAGREB je prošlog petka, 24. svibnja, dobio novu impresivnu parfumeriju - FABUspot & studio.

Smještena na adresi Ilica 26, ova parfumerija i studio prostiru se na čak 400 kvadratnih metara. Osim kozmetičkih proizvoda, nude i razne usluge, uključujući manikuru, šminkanje, threading, frizerske usluge, kao i specijalizirane tretmane za njegu kože.

 

Zagrebačka lokacija je najveća u regiji

Zagrebačka lokacija je najveća u regiji i predstavlja najopsežniju lokaciju ovog brenda, objedinjujući prodaju proizvoda i pružanje usluga na jednom mjestu. Na raspolaganju je više od 70 premium brendova, uključujući Jo Malone London, MAC, Tom Ford, La Mer, Clarins, Kilian, Bobbi Brown, Sensai, Lancôme, Estee Lauder, Clinique, YSL, Wella Professionals, Davines i OPI.

Na adresi u Ilici zaposleno je 15 osoba, od frizera i kozmetičarki do prodajnog osoblja.

FABUspot, koji pripada Orbico Grupi, prvotno je započeo kao Anabella Beauty Spot u Splitu te se postupno proširio na cijelu regiju. Godine 2020., brend je doživio rebranding i promijenio ime u FABUspot. Tada su otvoreni i webshopovi za kupce u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Saznali smo i nešto što bi moglo razveseliti sve bjutiholičare - povodom otvorenja nude 20% popusta na sve usluge i proizvode, osim na već snižene. Popust traje do 31. svibnja, a da biste ga ostvarili, trebate reći "fabulous" prilikom posjeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.