U Dežmanovom prolazu u Zagrebu otvorio se concept store posvećen održivosti

Foto: John Pavlish

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U ZAGREBU, u Dežmanovom prolazu, nedavno se otvorio Dream point concept store, koji je svojom ponudom usmjeren na aktivne, slobodne i prirodi usmjerene ljude. U Dream point concept storeu mogu se pronaći premium održivi brendovi: Chilly's, Secrid, Gaston Luga, Wunderkey, Dock & Bay, Notabag i Brooklyn Candle Studio.

Svi navedeni brendovi svojom filozofijom predstavljaju protutežu takozvanoj brzoj modi i priklanjaju se društvenom pokretu održivog pristupa, koji objedinjuje eko dizajn, nove tehnologije izrade vlakana, recikliranje i savjesnu potrošnju.

Ekološke boce, šalice, novčanici, ruksaci...

Britanski brend Chilly's u svojoj ponudi sadrži visoko kvalitetne ekološke boce i šalice od nehrđajućeg čelika. Nizozemski brend Secrid u ponudi ima nekoliko vrsta novčanika, a unutar svakog nalazi se "card protector" koji je ujedno i RFID zaštita.

Gaston Luga je skandinavski brend koji kreira jedinstvene ruksake, a u izradi se koristi koža na biljnoj bazi - biomaterijal stvoren od odbačene kore jabuke.

Wunderkey, njemački brend, izrađuje organizatore za ključeve, a za cilj ima inovativnim pristupom svaki dan u životu učiniti boljim, lakšim i ljepšim. Fokus brenda Wunderkey je na bezvremenskom i minimalističkom dizajnu u kombinaciji s najvišom kvalitetom proizvoda do posljednjeg detalja.

Notabag se pak pojavio kao rješenje problema nošenja nepraktičnih torbi prilikom vožnje bicikla. Tako je nastala ideja o dizajnu koji je na kraju postao originalni hibrid velike torbe i ruksaka praktičnog i ekološki osviještenog dizajna, načinjen od visokokvalitetnih materijala.

Namjera brenda Dock & Bay bila je stvoriti kompaktne ručnike koji zauzimaju malo mjesta i prikladni su za putovanja te su brzosušeći i nježni za kožu. Novost u Dream point concept storeu je Brooklyn Candle Studio, američki brend 100% veganskih i ručno napravljenih mirisnih svijeća od kvalitetnih sastojaka i minimalističkog dizajna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.