U Zagrebu će se ovaj vikend održati četiri buvljaka. Ne želite ih propustiti

Foto: PR/Pixpine

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BILO DA ste u potrazi za blagdanskim outfitom ili poklonom za pod bor, ovaj vikend u Zagrebu vas čekaju četiri zanimljiva buvljaka. Osim vintage i second hand odjeće, na buvljacima potražite nakit, umjetničke kreacije, retro detalje za dom, kao i unikatne handmade poklone za najdraže.

Buvljak by Dronjak

Kada i gdje: 3.12., od 11 do 17 sati, Melin, Kožarska 19

Ljubitelje unikatnih retro odjevnih predmeta u subotu čeka Buvljak by Dronjak, koji će se održati u kultnom Melinu.

Ondje će posjetitelji moći pronaći second-hand i vintage odjeću, retro komade, unikatne rukotvorine, dizajnerski nakit, umjetničke radove i mnoštvo drugih zanimljivih sitnica.

Doznali smo da će ovog puta biti i muških komada second hand i vintage odjeće i obuće.

Dio izlagača možete vidjeti ovdje, a event i sve informacije ovdje


Sasvim običan zimski buvljak

Kada i gdje: 3.12. u baru A most unusual garden, Horvaćanska cesta 3

Dvije prijateljice, zaljubljenice u modu svjesne današnjice i konzumerizma, odlučile su napraviti korak više i organizirati buvljak koji će razveseliti mnoga lica, ali i džepove, navode u priopćenju. 

Za sve one kojima trebaju haljina ili cipele za doček, ovaj event doći će kao naručen, posebno one koji vole kupovati po povoljnijim cijenama. 

Na Sasvim običnom zimskom buvljaku pronaći će se ne tako obični brendovi kao što su: Zara, Mango, H&M, Primark, Pull&Bear, Stradivarius, Asos, Gant, Adidas, Nike, Puma, Arigato, Massimo Dutti, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Abercrobie & Fitch, Armani, Jimmy Choo, Dior, Colmar, Marc Jacobs, Coccinelle, Tod’s, Moschino, Elisabetta Franchi, Victoria Beckham i mnogi drugi.

Posjetitelje očekuje širok izbor ženske i muške odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svi oni koji nisu u mogućnosti posjetiti buvljak, dio ponude mogu pogledati na Instagram profilu i Facebook događaju Sasvim običan zimski buvljak


Božićni sajam by Artizanat

Kada i gdje: 3., 4., 10. i 11.12., od 11 do 18 sati, Bustan bar, Varšavska 8

Na prvom božićnom sajmu kreativnog kolektiva Artizanat posjetitelji će moći pronaći zanimljive handmade božićne poklone kao što su nakit, ukrasi, home decor, kozmetika, ilustracije, biljke i biljni proizvodi te modni dodaci.

Handmade pokloni imaju posebnu toplinu i čar, a njihovi autori to posebno vole isticati u blagdansko vrijeme darivanja.

Svaki dan na sajmu posjetitelje čekaju razni izlagači i proizvodi, a sajam će biti popraćen posebnim tematskim radionicama za djecu i odrasle te ugodnim ambijentom i ukusnim zimskim napitcima. 

Artizanat je kreativni kolektiv koji okuplja male obrtnike, umjetnike i kreativce koji stvaraju jedinstvene proizvode vlastitim rukama. Unatoč razlikama u izboru alata i sirovina, svi članovi dijele ljubav prema stvaranju i želju da svojim stvaralaštvom uljepšaju našu svakodnevicu.

Njihova ponuda je jedinstvena i šarolika. Od nakita i odjeće do potrepština za kuću, vrijedne ruke lokalnih obrtnika pospješuju polet i snagu malog poduzetništva u Hrvatskoj promovirajući spor i održiv način života.

Sve detalje o sajmu i popisu izlagača možete vidjeti ovdje


Kreativni buvljak

Kada i gdje: 4.12., od 10 do 19 sati, Feel Good Centar, Avenija Dubrovnik 36

Sajam na kojem kreativci iz područja mode, nakita, dekora, predmeta za osobnu upotrebu i personaliziranih poklona izlažu i prodaju svoje radove u Feel Good Centru u Novom Zagrebu. 

Više o eventu možete doznati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.