U Zagrebu se kuća od 70 kvadrata s dvorištem prodaje za manje od 200.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽUJUĆI Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, pozornost nam je privukla kuća u zagrebačkom naselju Stenjevec. Kuća je izgrađena 1965., ima 70 kvadrata i okućnicu od 248 kvadrata. Kuća je trosobna, a dostupna je na prodaju za 199.000 eura.

Prostrana kuća idealna za obiteljski život

Grijanje je etažno plinsko centralno, a kuća je uredno povezana na gradski plin, vodovod i kanalizaciju. Udaljena je od glavne ceste zahvaljujući okućnici, tako da nema buke unatoč blizini prometa i javnog prijevoza. U blizini se nalaze i trgovine, parkovi, škola, javni prijevoz i stanica za vlak.

U prizemlju kuće nalaze se terasa, hodnik, kupaonica s WC-om, kuhinja i dnevni boravak s blagovaonicom. Na katu se nalazi hodnik s ugrađenim ormarima i tri spavaće sobe. Jednu je sobu moguće prenamijeniti u dodatnu kupaonicu s WC-om. Kuća ima i podrum koji se sastoji od hodnika i dvije prostorije.

Kompletan oglas možete pročitati ovdje, a više fotografija pogledajte ispod.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.