Uz ovu aplikaciju ne morate nositi hrpu kartica sa sobom

Foto: stocardapp.com/play.google.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NE ZNAMO za vas, ali u našem novčaniku nalazilo se najviše raznih loyalty kartica koje smo vjerno nosili sa sobom. No našli smo odličnu aplikaciju koja nam je oslobodila prostor u novčaniku i uz to imamo pregledniji pristup karticama u svega par klikova na mobilnom telefonu. 

Radi se o Stocard mobilnoj aplikaciji koju mnogi i preporučuju za spremanje velikog broja plastičnih kartica na jedno mjesto. Aplikacija je jednostavna za korištenje i uz prikaz logotipa izdavača kartica i vrlo pregledna. 

Može prepoznati trgovinu u kojoj se nalazite

Kartice se dodaju u aplikaciju tako da ih skenirate kamerom, ručnim unosom koda ili fotkanjem i to je u principu to. Osim toga, aplikacija automatski pojačava osvjetljenje ekrana prilikom otvaranja bilo koje kartice na ekranu kako bi se kod lakše očitao.

Kartice se u njoj mogu poredati po abecedi, učestalosti korištenja ili prema korištenju tako da se posljednje korištena kartica uvijek nalazi na vrhu. Osim toga, aplikacija nudi mogućnost automatskog prepoznavanja trgovine ili objekta u koji ulazite na temelju lokacije, tako da ne morate tražiti karticu, već se ona automatski pojavi na ekranu. Osim toga, u aplikaciji se mogu pratiti i posebne ponude.

Dobila je visoke ocjene

Aplikacija je na Google Playu dobila ocjenu 4.6 i ima više od 10 milijuna preuzimanja, a u App Storeu ima ocjenu 4.9.

"Radi fenomenalno, jednostavna je za korištenje, riješila sam se kartica u torbici", "Novčanik mi se stanjio. Na dobar način", "Općenito jedan od boljih digitalnih novčanika za kartice. Nedostatak su ponude koje se prikazuju na vrhu prozora s karticama, volio bih da ponude imaju vlastiti prozor", neki su od komentara korisnika aplikacije. 

Uz svaku dodanu karticu mogu se dodati i bilješke, a može se i fotografirati prednja i stražnja strana kartice koje se potom spremaju u aplikaciju. Ova aplikacija dostupna je za sve tri aktualne platforme pametnih telefona, i to preko App Storea, Google Playa i AppGalleryja. Više o aplikaciji možete vidjeti ovdje