Babel želi pobjeći iz Hoffenheima: Nisam navikao boriti se za ostanak

NAKON godine dana provedene u Hoffenheimu Ryan Babel je ocijenio da se radi o osrednjem klubu koji ne zadovoljava njegove ambicije.

Suigrač Srđana Lakić, 25-godišnji Nizozemac, svojim izjavama mogao bi razljutiti poslodavce i navijače u Hoffenheimu.

"Mislim da bih trebao popraviti neke stvari u vlastitoj igri, ali to je teško učiniti u prosječnoj momčadi poput Hoffenheima", izjavio je bivši igrač Ajaxa i Liverpoola koji je potom pokušao malo ublažiti svoje stavove.

"U ovom trenutku sam zadovoljan u Hoffenheimu, a do kraja sezone imamo još neke ciljeve koje kao momčad moramo ostvariti i nadam se da ćemo uspjeti u tome kako bih onda mogao lakše donijeti odluke o svojoj budućnosti. Kao igrač Ajaxa i Liverpoola, navikao sam na pobjede u gotovo svakoj utakmici, a sada sam u drugačijoj situaciji jer se praktički borimo za opstanak, a to je ponekad vrlo teško", rekao je Babel čije su izjave stigle dan nakon teškog poraza kod Bayerna od 7:1.

"Rano smo primili tri gola pa je bilo teško vratiti se u suret. Dosta smo mlada momčad pa smo kod tako negativnog rezultata brzo izgubili samopouzdanje", konstatirao je Nizozemac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.