Jeličić nakon plasmana u osminu finala SP-a: Ovo je veliki uspjeh za Hrvatsku!

Foto: Fifa.com

DINKO JELIČIĆ bio je presretan nakon što je Hrvatska pobjedom protiv Novog Zelanda potvrdila plasman u osminu finala SP-a. Hrvatski izbornik, doduše, ne može biti zadovoljan predstavom svojih igrača, ali najbitnije je da je Hrvatska ostvarila cilj koji je postavljen prije početka Svjetskog prvenstva u Turskoj.

> Rebić potvrdio: Hrvatska u osmini finala SP-a!

"Htio bih čestitati igračima. Ovo je bila izuzetno zahtjevna i borbena utakmica. Žao mi je što Novi Zeland nije uspio izboriti plasman u drugi krug natjecanja", rekao je u uvodu Jeličić.

"Što se tiče utakmice, zadovoljan sam prvim poluvremenom. Međutim, drugo poluvrijeme je bilo teže i zahtjevnije. Sada smo se plasirali u drugi krug i tu prestaje pritisak. Ovo je ogroman uspjeh za moju zemlju i moju momčad", rekao je Jeličić.

U osmini finala na Čileance

S druge strane, izbornik Novog Zelanda, Chris Milicich, oprostio se od Turske.

"U posljednjih 20 minuta protiv Hrvatske imali smo nekoliko fantastičnih prilika. Nažalost, nismo ih uspjeli realizirati i to je to. Drago mi je što smo sudjelovali na ovom turniru. Hvala Bursi i hvala Turskoj na prekrasnom domaćinstvu. Ovdje smo se prekrasno proveli", poručio je Milicich.

I dok Novozelanđani pakiraju kofere, hrvatska se reprezentacija može opustiti nakratko, točnije sve do 3. lipnja kada ih čeka okršaj protiv drugoplasirane ekipe iz skupine E, Čilea. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.