Milanović: Poraz na K-1 Finalu je bio težak, ali naučio sam neke stvari!

Foto: Figthsite

TONI MILANOVIĆ prije mjesec je dana pretrpio težak poraz u Areni Zagreb u prestiž meču K-1 WGP Finala. Protivnik ga je uspio svladati nokautom i talentirani Splićanin sad je izrazito motiviran da se što prije vrati pobjedama, a to će imati priliku već na Final Fightu 3 koji se održava 19. travnja u njegovom gradu.

Final Fight vraća se na scenu s velikim planovima, koliko za tvoju karijeru znači nastup u jednoj takvoj organizaciji koja za plan ima postati jedna od najboljih na svijetu kroz određeno razdoblje?

"Već sam se i prije borio na jakim eventima kao što su K-1 Finale i SuperKombat, a bio sam i prošle godine na Final Fightu u Areni Zagreb. Siguran sam da je ovo organizacija koja ima ogroman potencijal, gospodin Orsat Zovko radi vrhunski posao i sve je uvijek razrađeno do najsitnijih detalja. Naravno da nastup i na ovakvom jednom eventu u mom gradu znači jako puno za karijeru. Siguran sam da će Final Fight uskoro postati jedna od vodećih borilačkih organizacija."

Možeš li nam reći nešto o svom protivniku?

"Moj suparnik je Marokanac Ibrahim el Bouni. Radi se o iznimno atraktivnom i agresivnom borcu, pa zbog toga vjerujem da ćemo prirediti pravi show za publiku."

Kako napreduju pripreme i hoće li biti napravljena kakva posebna taktika za ovu borbu?

"Kao i tijekom svakih priprema treniram dva puta dnevno, osjećam se odlično i fizički i psihički. Posebnu taktiku za ovu borbu ipak neću raditi, jednostavno moram ući u meč na način da pružim svoj maksimum."

Možeš li prognozirati ishod glavne borbe večeri između Igora Jurkovića i Raula Catinasa?

"U slučaju da Jurković bude vodio borbu s distance i ako uspije nametnuti svoj ritam, vjerujem da može pobijediti. Ovo je definitivno najzanimljiviji meč na eventu.

Postoje li već kakvi daljnji planovi za tvoju karijeru nakon nastupa na Final Fightu?

"Tijekom cijele godine imam zaista mnogo ponuda za nastup, a meni je želja dokazati se u poluteškoj kategoriji. Vjerujem da u suradnji s gospodinom Zovkom mogu dogurati do samo vrha u svojoj kategoriji."

K-1 WGP Finale je iza nas, kakvi su tvoji osobni dojmovi eventa i na Cro Copove posljednje nastupe?

"K-1 Finale je san svakog borca, a ja sam imao priliku nastupiti u prestiž meču, no nisam se pokazao u najboljem svijetlu. Napravio sam neke greške iz kojih sam izvukao pouku i nadam se da ću u svojim sljedećim nastupima to i dokazati. Mirko je potvrdio da se i danas može nositi sa svim najboljim borcima na svijetu i on u ovom trenutku spada među pet najboljih."

"Zahvalio bih se ovom prilikom i svima koji su mi pružili potporu nakon posljednjeg poraza u Zagrebu. Lijepo je vidjeti da toliko ljudi vjeruje u mene, a zahvalan sam na podršci i svojim sponzorima Polleo sportu i Dental centru Marušić", rekao je Toni Milanović za Fight Site.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.