Otkrivamo još jedan par K-1 WGP-a: Toni Milanović protiv super talenta Wilnisa!

Foto: Fight Site

JEDAN od najboljih mladih hrvatskih kick boksača, Toni Milanović, će također nastupiti na K-1 WGP Finalu u Zagrebu. Mladog Splićanina u programu "super-borbi" očekuje dvoboj protiv sjajnog Nizozemca Jasona Wilnisa - ekskluzivno doznaje Fight Site.

Milanovića, bivšeg svjetskog doprvaka, smo prošle godine upoznali na Cro Cop Final Fightu gdje je zaradio ovacije publike odličnim nastupom protiv tada aktualnog It's Showtime prvaka Sahaka Parparyana. Iako je poražen sudačkom odlukom, Milanović je pružio i više nego dobar otpor jednom od najboljih boraca svijeta u kategoriji do 85 kilgorama.

Posao na K-1 WGP Finalu će mu biti kudikamo teži s obzirom da je Wilnis posljednji It's Showtime prvak ugledne borilačke promocije. Radi se o tamnoputom 22-godišnjem udaraču kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih potencijala svijeta u ovoj kategoriji.

O nastupu na K-1 WGP Finalu u Zagrebu, Milanović je rekao:

"San svakog borca je nastupiti na takvom eventu tako i mene. Hvala gospodinu Zovku što mi je pružio ovakvu priliku i što vjeruje u mene. Nadam se da ću opravdati njegovo povjerenje. Jason Wilnis je odličan mladi borac koji stiže. Generacijski smo slični, no smatram da sam bolji od njega što ću i dokazati u ovom meču. Plan mi je  u dogledno vrijeme pokazati da sam najbolji borac svijeta u ovoj kategoriji."

Wilnis je također prokomentirao dolazak u Hrvatsku i dvoboj protiv Milanovića:

"Velika je čast što ću biti dio ove priredbe jer je K-1 WGP Finale daleko najveći i najprestižniji događaj u svijetu borilačkih sportova. Radujem se što sam s gospodinom Zovkom dogovorio ne samo ovaj meč nego i još nekoliko nastupa u Hrvatskoj u 2013. godini. Dat ću sve od sebe da bih pobijedio Milanovića i prikazao se u najboljem mogućem svijetlu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.