Roy Keane: Trapattoni, tvoja Irska nas je osramotila, protiv Italije treba igrati novih 11!

BESKOMPROMISNI Irac Roy Keane (41), nekoć sjajni veznjak a danas trener, pozvao je izbornika Irske Giovannija Trapattonija da izmijeni kompletan sastav za dvoboj protiv Talijana, koja se igra sutra u Poznanju.

"Niti jedan naš igrač nastupima u prvim dvama kolima nije zaradio zeru kredita. Niti jedan jedini! Zato se u utakmicu protiv Italije mora ući s kompletnom novom postavom: treba zamijeniti svih 11 nogometaša" izjavio je nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda za Irish Sun.

Talijanski je trener, međutim, izjavio da neće raditi takav zaokret, odnosno da neće treću utakmicu u skupini koristiti kao pripremnu za novi kvalifikacijski ciklus.

"I protiv Italije igrat će oni koji su Europsko prvenstvo izborili kroz kvalifikacije. Zaslužili su to" lojalan je Trapattoni, koji je Irce odveo na prvi završni turnir Europskog prvenstva nakon 1988. godine u Njemačkoj.

Roy Keane je, inače, i ranije kritizirao sunarodnjake: napao je običaj irskih navijača da slave, pjevaju i vesele se i nakon poraza svoje reprezentacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.