Utakmicu sa Španjolskom sudi nam Wolfgang Stark

NIJEMAC Wolfgang Stark sudit će utakmicu Hrvatske i Španjolske u trećem kolu Europskog prvenstva. Utakmica se igra u ponedjeljak u 20:45 u Gdanjsku. Pomoćnici će mu biti Jan-Hendrik Salver i Mike Pickel, a uz gol liniju će stajati Florian Meyer i Deniz Aytekin, piše Marca.

42-godišnji Nijemac sudio je na Euru, SP-u i Ligi prvaka, ali nikad u finalu. No, zato je ove sezone sudio finale Europa lige u Bukureštu između Athletic Bilbaa i Atletico Madrida. Nijemac je na Euru sudio zahtjevnu utakmicu između Poljaka i Rusa.

Poslije Starkova suđenja često je bilo primjedbi. Prije dvije godine na Nijemca se žalio Chelsea poslije ispadanja od Intera u Ligi prvaka. Nezadovoljni suđenjem su bili i Realovci nakon što su u polufinalu Lige prvaka 2011. poraženi od Barcelona 2:0. Igrači Bundeslige Starka su na polovici sezone 2010-2011. proglasili najlošijim sucem.

Spomenimo i da je Start nedavno nastradao od Levana Kobiašvilija iz Herthe. Gruzijac ga je udario tijekom doigravanja za Bundesligu zbog čega je dobio sedam i pol mjeseci suspenzije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.