Allegri nakon debakla u Izraelu: Agnelli kaže da nas mora biti sram? Ima pravo

Foto: EPA

JUVENTUS je u skupini H nastavio sezonu iz noćne more i kod Maccabija iz Haife izgubio 2:0. Momčad Massimiliana Allegrija je odigrala katastrofalnu utakmicu, a u prvih 45 minuta domaćin je mogao voditi s nekoliko golova razlike. Ipak, dva gola Omera Atzilija iz 7. i 43. minute bila su dovoljna za senzacionalnu pobjedu izraelske momčadi protiv slavnog talijanskog kluba kojem sad opasno visi i europsko proljeće u Europa ligi.

S ovom pobjedom Maccabi sad ima tri boda, baš kao i Juventus. Utakmicu je odmah po završetku komentirao Allegri koji je istaknuo kako ne planira dati ostavku, a i u talijanskim medijima su se pojavile informacije kako čelnici torinskog kluba neće dati otkaz Allegriju.

"Teško je objasniti što se sve dogodilo danas. Moramo biti mirni i raditi još više nego prije. Moramo se izvući iz ove situacije. Danas smo pali na testu karaktera. Sutra se vraćamo u Italiju i do derbija ostajemo u karanteni, to smo dužni klubu, navijačima i sebi", rekao je Allegri pa dodao:

"Moramo se vratiti timskoj igri, sve radimo individualno. Agnelli kaže da nas mora biti sram? U pravu je, pristup je bio loš. Kad postane teško, onda je izazov još ljepši, moramo biti hrabri. Ne razmišljam o ostavci."