Arsenalov branič ozlijedio koljeno i otpao do kraja sezone

Foto: EPA-EFE

ARSENAL je trenutno na vrhu Premier lige s osam bodova i utakmicom više od aktualnog prvaka Cityja. Sporting ga je izbacio u nokaut-fazi Europa lige pa izabranike Mikela Artete do kraja sezone čeka još samo 10 utakmica Premier lige, u kojoj njihov klub nije osvojio naslov od 2004. godine.

U završnici utrke sa Cityjem neće im moći pomoći polivalentni 24-godišnji japanski reprezentativac i branič Takehiro Tomiyasu, koji se ozlijedio u uzvratnoj utakmici sa Sportingom i otpao do kraja sezone. Tomiyasu je ove sezone skupio 31 nastup u svim natjecanjima, a najčešće je ulazio na poziciju desnog beka kao zamjena za Bena Whitea.

Arsenal je na svojoj službenoj stranici objavio: "Nakon njegove zamjene tijekom utakmice Europske lige prošlog četvrtka naknadne procjene su potvrdile da je Takehiro Tomiyasu zadobio značajnu ozljedu desnog koljena. U utorak je uspješno operiran u Londonu i bit će van stroja do kraja ove sezone. Svi u klubu će naporno raditi s Tomijem kako bi se mogao priključiti pripremnim treninzima uoči sljedeće sezone."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.