As Intera poludio pa shvatio da se protivnik teško ozlijedio. Ispričao se Juriću

Foto: Profimedia

INTER je pobijedio Torino 3:0 u devetom kolu Serie A. Uz slavlje gostujuće momčadi, susret je obilježila ozljeda braniča Torina Perra Schuursa. Nizozemski 23-godišnji stoper početkom drugog poluvremena uhvatio se za koljeno nakon duela. Počeo je vikati u bolovima, a hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić uhvatio se za glavu i odmah zatražio liječničku pomoć.

Veznjak Intera Nicolo Barella žalio se glavnom sucu Matteu Marchettiju, misleći da nije bilo prekršaja i da je neopravdano zaustavio akciju njegove momčadi. Barella je za svoju reakciju dobio žuti karton, no kasnije se ispričao. Izjavio je kako nije shvatio da se Schuurs teško ozlijedio, zbog čega je na nosilima iznesen s travnjaka.

Il Corriere dello Sport objavio je da se Barella ispričao treneru Torina Ivanu Juriću. "Ispričavam se, gospodine, nisam to namjerno učinio", rekao je Barella pa ponovio u 57. minuti pri izlasku iz igre: "Nisam vidio što se dogodilo."

VIDEO: Arena Sport

Teška ozljeda prednjih križnih ligamenata

Pregled je utvrdio kako je Schuurs doživio ozljedu prednjih križnih ligamenata te će izbivati idućih šest mjeseci. Schuurs je prošle godine stigao u Torino iz Ajaxa za 9.4 milijuna eura. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2026., uz opciju produljenja na još jednu sezonu. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.