Transferi

Atletico u zamjenu za Diega Costu dovodi Arkadiusza Milika

Foto: EPA

ATLETICO MADRID u siječanjskom prijelaznom roku želi dovesti poljskog napadača Arkadiusza Milika iz Napolija.

Milik je ušao u posljednju godinu ugovora s talijanskim prvoligašem i ne želi ga produljiti. Zbog toga je kontroverzni predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis odlučio da Milik ove sezone neće nastupati za Napoli.

Atletico se u siječnju želi riješiti Coste

Njega u siječnju žele dovesti Atletico Madrid i Diego Simeone kako bi pojačali konkurenciju u napadu. Ondje su trenutno u konkurenciji Luis Suarez, koji je prebolio koronavirus, Diego Costa, koji je ozlijeđen, te 23-godišnji Srbin Ivan Šaponjić, koji ove sezone još nije upisao nastup.

Uz to, Diegu Costi ugovor istječe na ljeto te nije isključena opcija njegovog odlaska na zimu kako bi španjolski prvoligaš na njemu nešto zaradio.

Za Milika su zainteresirani Everton i Tottenham

Novac od prodaje Coste bio bi usmjeren na 26-godišnjeg Milika koji je procijenjen na 27 milijuna eura prema Transfermarktu, a na ljeto će biti dostupan besplatno.

Osim Atletica, za igrača su zainteresirani Everton i Tottenham Hotspur. Milik je u ljetnom prijelaznom roku trebao završiti u Romi, ali Edin Džeko nije realizirao svoj transfer u Juventus pa je Poljak ostao u Napulju.

Milik je u Napoli stigao u ljeto 2016. godine iz Ajaxa u transferu vrijednom 32 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.