BATE iznenadio Romu, Mourinho izgubio od bivšeg kluba

Foto: Hina

NAJVEĆE iznenađenje u prvim utakmicama drugog kola Lige prvaka napravio je BATE koji je s 3:2 u skupini E pobijedio Romu.
 
Bjeloruski prvak nakon prvih 45 minuta vodio je s 3:0 uz dva gola Filipa Mladenovića i jedan Igora Staševića. Roma je do kraja uspjela ublažiti poraz preko Gervinha i Vasiliosa Torosidisa.
 
U istoj skupini Barcelona je preokretom s 2:1 pobijedila Bayer, pa predvodi skupinu sa četiri boda. Po tri imaju Bayer i BATE, a Roma je na jednom osvojenom bodu.
 
Mourinhov Chelsea pao u Portu
 
U derbiju skupine G Porto je s 2:1 pobijedio Chelsea. Andre je zabio za vodstvo Portugalaca, Willian izjednačio iz slobodnjaka, a pobjedu domaćim, protiv kluba kojeg vodi bivši Portov trener Jose Mourinho, donio je Maicon. 
 
 
Kijevski Dinamo, za kojeg je Domagoj Vida odigrao posljednjih 15 minuta, slavio je na gostovanju u Tel Avivu s 2:0 protiv Maccabija golovima Andrija Jarmolenka i Juniora Moraesa.
 
Valencia slavila u Lyonu
 
U skupini H Valencia je golom Sofianea Feghoulija slavila u Lyonu, a Zenit je s 2:1 pobijedio Gent. Pobjednički gol djelo je Olega Šatova.
 

 
 
 

Widget powered by WhatstheScore.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.