Real Madrid

BBC: Raul bi mogao postati novi trener Reala

Foto: EPA

REAL MADRID plasirao se pobjedom protiv PSG-a u četvrtfinale Lige prvaka, u kojem će igrati protiv Chelseaja. Kraljevski klub je i uvjerljivo vodeći na ljestvici španjolskog prvenstva. Usprkos tome, britanski BBC piše kako će trener Carlo Ancelotti na kraju ove sezone dobiti otkaz.

Razlozi su brojni. Ancelotti će uskoro ostati bez svojih stožernih igrača. Modrić, Benzema, Casemiro i Kroos ne mogu protiv svojih godina, a i težak poraz od 4:0 protiv Barcelone pokazao je koliko Real može biti ranjiv kad nije u svom punom sastavu. 

Tako bi sadašnji trener Reala, bez obzira na rezultate, trebao napustiti klupu, a BBC piše o zanimljivim rješenjima koja bi mogla popuniti njegovo mjesto. Jedan od potencijalnih trenera je Mauricio Pochettino, manje je izgledan dolazak Juliana Nagelsmanna, a tu je i legendarni napadač Reala Raul Gonzalez.

Raul kao Xavi?

Raul je najzanimljivije ime na ovom popisu. BBC tvrdi da će Real morati dovesti trenera koji će ih voditi dugoročno, a Raul, koji je trenutno trener mlade Realove momčadi, sad se čini kao vrlo dobro rješenje.

Predsjednik kluba Florentino Perez navodno ga jako cijeni. Ovaj bi potez Reala bio jako sličan onome što je napravila Barcelona, koja je svoju legendu Xavija postavila za glavnog trenera i koji trenutno s Barcelonom ostvaruje izvrsne rezultate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.