Branič Intera: Seks uoči utakmice? To je nemoguće

Foto: EPA

LIJEVI bočni Intera Federico Dimarco (25) gostovao je u talijanskoj emisiji kod voditelja Alessandra Cattelana. Dimarco je rođen u Milanu, zbog čega je iznimno ponosan i sretan što igra za Inter. Prošao je školu nogometa talijanskog velikana, bio na posudbama u Ascoliju, Empoliju, Sionu, Parmi i Veroni, a od 2021. je stalni član voljenog kluba.

S obzirom na to da ga je Inter slao na brojne posudbe, voditelj ga je pitao je li strahovao da se nikad neće vratiti. "Bilo je teških trenutaka. U Sionu sam slomio metatarzalnu kost, a u Parmi imao problema s aduktorom. Zahvaljujući treneru kojeg sam imao u Veroni Ivanu Juriću, uspio sam se vratiti u Inter", odgovorio je Dimarco i time poručio da je hrvatski stručnjak, koji sada vodi Torino, imao veliku ulogu u njegovoj karijeri.

Dimarca su pitali ima li seksa uoči utakmica. "Uoči utakmica smo u trening-kampovima, što znači da je to nemoguće", nasmijao se branič koji ima 107 nastupa, devet pogodaka i 18 nastupa za Inter. Ugovor mu vrijedi do 2026. godine, a Transfermarktu mu vrijednost procjenjuje na 45 milijuna eura.

"Lukaku me razočarao"

Dimarco je upitan i o Romeluu Lukakuu, belgijskom napadaču koji je prošle sezone igrao u Interu, dok ga je sada Chelsea poslao na posudbu u Romu. "Lukaku me razočarao jer smo bili bliski cijelu sezonu. Ne želim ići u detalje jer je sada u drugom klubu. Da, sada će igrati protiv nas. Uzbuđeni smo, kao i uoči svake utakmice", odgovorio je Dimarco.

Podsjetimo, talijanski mediji pisali su da su se odnosi belgijskog napadača i Intera urušili kad je otkriveno da je Lukaku primao ponude drugih klubova iako se Inter nadao da će ga otkupiti od Chelseaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.