Cavani: Kako je Urugvaj izgubio? Pitajte izbornika, on će objasniti

Foto: EPA

URUGVAJ se nakon dva kola Svjetskog prvenstva u Kataru nalazi na posljednjem mjestu skupine H s jednim bodom, koliko ima i Južna Koreja. Južnoamerički sastav odigrao je 0:0 s Južnom Korejom te izgubio 0:2 od Portugala. Kako bi se plasirao u nokaut-fazu, u zadnjem kolu mora pobijediti Ganu i nadati se da Koreja neće pobijediti Portugal.

Urugvajskog napadača Edinsona Cavanija (35) nakon poraza od Portugalaca pitali su što se događa s ekipom koja ima igrače poput Luisa Suareza, Darwina Nuneza, Rodriga Bentancura i Federica Valverdea. "Pitajte Alonsa (izbornik Urugvaja, op. a.) zašto smo izgubili. On će taktički objasniti što je bilo. Na terenu se događa mnogo toga zbog čega ne uspiješ pobijediti", rekao je Cavani.

"Planovi nekad prođu, a nekad ne. Poraz je ostavio gorak okus, ali znamo da možemo više. Neke stvari moramo popraviti kako bismo bili spremni za iduću utakmicu", dodao je Cavani, koji je za Urugvaj zabio 58 golova u 135 utakmica. Podsjetimo, ljetos je kao slobodan igrač došao u Valenciju nakon što je dvije godine bio u Manchester Unitedu.