Di Natale milimetar od Juventusa

IZGLEDA da su samo sitnice ostale do ispunjenja posla između torinskog Juventusa i Udinesea. Sve bi trebalo biti gotovo ili u utorak kasno navečer ili tijekom srijede.

U klubu iz Udina je u utorak organizirano predstavljanje momčadi za novu sezonu, koja starta tijekom vikenda, a tom prilikom je predsjednik kluba tužnim glasom ustvrdio:

"Juventus je poslao ponudu za Di Natalea."

Antonio di Natale, 32-godišnji napadač Udinesea i talijanske reprezentacije, na Friuliju igra od daleke 2004. godine, te je konstantno među najboljim strijelcima talijanske Serije A. Prošle je sezone bio prvi strijelac sa čak 29 pogodaka u 35 odigranih utakmica.

"Ne znam što da kažem. Ako mene pitate ostao bih u Udinama do kraja karijere. Ovdje mi je lijepo. Dugo sam tu, odavno sam se priviknuo na ovo okruženje", rekao je Di Natale.

No, talijanski, ali i svjetski mediji, navode da je njegov prijelaz u Juventus gotova stvar. Istovremeno, izgleda da je siguran odlazak Davida Trezegueta iz Juventusa, kao što se opet aktualizirao mogući odlazak Brazilca Diega iz Torina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.