dinamo u europi

Dinamo u srijedu kreće u Ligu prvaka. Na utakmicu mogu samo cijepljeni navijači

Foto: Pixsell

DINAMO u srijedu u 19 sati na Maksimiru kreće u novu europsku sezonu.

Hrvatski prvak u prvoj utakmici 1. pretkola Lige prvaka dočekuje islandski Valur, a uzvrat će se igrati šest dana kasnije u Reykjaviku.

Ono što će razveseliti Dinamove navijače jest činjenica da će moći nakon više od devet mjeseci ponovno doći na Maksimir. Stožer Civilne zaštite zabranio je održavanje sportskih natjecanja uz prisustvo gledatelja, uz iznimke koje je Dinamo iskoristio.

Prema članku 5. Odluke koja je jučer stupila na snagu, sportska natjecanja mogu se održati s više od 100 gledatelja ako svi prisutni na stadionu imaju digitalnu EU covid-potvrdu.

"EU digitalnu covid-potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo", stoji u klupskom priopćenju.

Ulaznice za utakmicu s Valurom će se, zbog specifične situacije, prodavati isključivo na ticket pointu na Maksimiru. Svaki navijač može kupiti najviše pet ulaznica i za svaku osobu za koju kupuje ulaznicu morat će imati važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) te EU covid-potvrdu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj covid-potvrdi moraju se podudarati.

Sve ulaznice bit će personalizirane, a neće je moći kupiti osobe koje imaju zabranu ulaska na stadion prema Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - Valur:

Tribina sjever dolje 80 kn

Tribina sjever gore 80 kn

Tribina zapad gore 100 kn

Tribina zapad dolje 120 kn

Radno vrijeme ticket pointa:

Utorak 6.7. od 9:00 do 21:00 

Srijeda 7.7. od 9:00 do 19:45

Na ulasku na stadion, koji se otvara na dan utakmice u 17 sati, bit će organizirana kontrola tri dokumenta potrebna za ulazak a to su osobni dokument, digitalna EU covid-potvrda te personalizirana ulaznica. U prodaji je čitav kapacitet stadiona.

"Podaci na sva tri dokumenta trebaju biti istovjetni, u protivnom neće biti moguće ući na stadion. Svaki navijač obavezan je sa sobom imati sva tri dokumenta za vrijeme boravka unutar stadiona te je obavezan predočiti iste nadležnim tijelima u slučaju kontrole", stoji u Dinamovom priopćenju.

Iz kluba su navijačima poručili da zbog situacije s pandemijom koronavirusa ove sezone neće biti prodaje godišnjih ulaznica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.