LIGE PETICE

Duje Ćaleta Car se odmorio i poručio navijačima: Spreman sam

Foto: EPA

HRVATSKA U-21 igrala je Euro u Italiji i San Marinu, a hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car to vrijeme proveo je odmarajući se uoči početka nove sezone kako bi spreman dočekao nove izazove u Marseilleu. 

"Spreman sam", napisao je Duje na Instagramu i potvrdio da u novu sezonu ulazi s namjerom da se nametne u Marseilleu nakon što to nije uspio prošle sezone, a nije se proslavio ni u reprezentaciji. 

Podsjetimo, o njegovom neodlasku s reprezentacijom na Euro U-21 bilo je puno priče. Prvo se u javnosti pojavila informacija da stoper neće s mladom reprezentacijom na Euro, a onda je Večernji list objavio da je tome tako zato što je Ćaleta-Car ranije platio ljetovanje na Maldivima sa suigračem Radonjićem iz Marseillea i to izabrao kao bitnije.

Nakon toga su nam iz HNS-a priopćili da Ćaleta-Cara u reprezentaciju nije pustio Marseille koji na to ima pravo jer Euro U21 nije u FIFA-inom kalendaru. Ipak, čini se da izbornik to nije tako doživio pa je Ćaleta-Car nakon Walesa i Tunisa ostao jedini igrač, uz Lovru Kalinića, koji nije dobio ni minute u ova dva susreta. Još nije poznato kako će završiti Ćaletina priča u reprezentaciji, ali za Marseille je, kaže, spreman. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.