Evo s kim je Modrić zamijenio dres u svojoj možda i zadnjoj utakmici za Hrvatsku

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ možda je odigrao i svoju posljednju utakmicu za hrvatsku reprezentaciju. Je li to točno nije želio otkriti novinarima nakon susreta, tek je rekao da sad nije vrijeme za razgovor o tome. Ipak, Modrić će u rujnu napuniti 39 godina i jasno je da će kroz smjenu generacije i njegova posljednja utakmica vrlo brzo doći, ako već i nije prošla. Sve navedeno vrijedi tek uz uvjet da je Hrvatska već odigrala svoju posljednju utakmicu na ovom Europskom prvenstvu.

Hrvatska i dalje ima šanse za plasman u osminu finala, no pritom ovisi o ishodima četiriju utakmica, odnosno o današnjim pobjedama Danske protiv Srbije i Engleske protiv Slovenije s minimalno tri razlike te sutrašnjim slavljima Portugala protiv Gruzije i Turske protiv Češke.

Ako je kapetan reprezentacije svjetskih viceprvaka iz Rusije i brončanih sa Svjetskog prvenstva u Kataru odigrao svoju posljednju utakmicu za Hrvatsku, kao i na ovom Euru, onda je poznato i s kojim igračem je mijenjao zadnji dres u nacionalnoj momčadi. Njega je nakon susreta dobio 23-godišnji veznjak Nicolo Fagioli, inače igrač Juventusa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.