Ferguson nanjušio kockarski potencijal Machede i casinima zabranio da ga puštaju

TALIJANSKI 17-godišnji napadač Manchester Uniteda novi je miljenik navijača Crvenih vragova. Postao je zvijezda preko noći i stoga se menadžer Alex Ferguson boji da mu slava ne udari u glavu.

Tako Sunday Mirror piše da je Ferguson Machedi spustio rampu na odlaske u dva poznata mančesterska casina, 235 i Circle Club, na način da je nazvao lokale i upozorio zaštitare da ga ne puštaju unutra ako se pojavi.

Ferguson se očito boji da bi i mladog Talijana, kao i neke druge igrače njegove momčadi, mogao uzeti kockarski porok. Prošlog je mjeseca, prenosi Mirror, tako Wayne Rooney ostavio više od 65 tisuća funti u Casinu 235 za samo dva sata, dok su ostali Unitedovi igrači kombinirano, slaveći rođendan Rija Ferdinanda, izgubili oko 250 tisuća funti.

"Netko je u ime Fergusona nazvao oba kluba i podsjetio ih da je Federico maloljetan (22. kolovoza napunit će 18), te im rekao da ga ne puštaju unutra",  rekao je izvor blizak Manchester Unitedu.

Macheda je, podsjetimo, svojim golovima donio pobjede Unitedu i protiv Aston Ville (3-2) i Sunderlanda (2-1) u nedavnim premierligaškim utakmicama ušavši s klupe i tako pomogao aktualnom engleskom prvaku da održi vrh ljestvice.

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.