man. utd - leeds 6:2

Fernandes: Scottynaldinho, nogomet je baš čudna igra. McTominay: Imat ćemo razgovor

Foto: Getty Images/Guliver Image

MANCHESTER UNITED je jučer u nevjerojatnoj utakmici 14. kola Premiershipa na Old Traffordu pobijedio Leeds 6:2.

United je već u 3. minuti vodio 2:0 nakon dva krasna gola Scotta McTominaya koji je do jučerašnje utakmice u 100 nastupa za United zabio tek osam golova. Mladi veznjak je u 2. minuti pogodio preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora, a u sljedećem napadu je majstorski primio pas Martiala i zabio za 2:0.

U utakmici u kojoj su se šanse redale pred oba golmana United je do poluvremena zabio još dva gola, a na 4:1 je u 41. smanjio Cooper. Obje momčadi promašivale su čiste šanse pa je Daniel James u 66. na asistenciju McTominaya povisio na 5:1, a četiri minute kasnije Bruno Fernandes realizirao je penal za 6:1. Konačnih 6:2 postavio je Dallas u 71. minuti.

S dva krasna gola i asistencijom McTominay je bio najbolji igrač susreta, a na Instagramu je nakon utakmice objavio svoju fotografiju sa statusom "Velika pobjeda". Među stotinama komentara našao se i onaj njegovog suigrača Brune Fernandesa.

"Nogomet je baš čudna igra. Svaka čast, Scottynaldinho", napisao je Portugalac aludirajući na činjenicu da McTominay praktički nikad ne zabija golove niti se ističe majstorskim potezima.

"Ej, ti i ja ćemo sutra imati jedan razgovor", odgovorio mu je u šali McTominay.

Unitedu je ovo bila druga uzastopna pobjeda, kojom je skočio na treće mjesto tablice s pet bodova i utakmicom manje od vodećeg Liverpoola.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.